IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

EtusivupolitiikkaaKeskiviikko 23.11.2016 22:23

Heräsin tänään kahden aikoihin. Olin nähnyt unta jossa olin vielä koulussa liikuntatunnilla. Liikunnanopettajani, joka myös oikeassa elämässäni oli liikunnanopettajani, vei oppilaansa turnajaisiin. Yksi yhtä vastaan tapellaan, se voittaa kumpi jää henkiin. Minä halusin heti tappelemaan ja sain lumileopardiksi kutsutun vääpelin vastustajaksi. En valitettavasti ehtinyt nähdä voitinko vääpelin vai en, koska heräsin kesken unen. Ei oikeassa elämässä tuollaisia liikuntatunteja, eikä noin hulluja liikunnanopettajia, ole olemassa. Toisessa myös hieman väkivaltaisessa unessani minun entinen luokkalaiseni yritti pelotella minua isolla veitsellä ja näytteli muutenkin kauhean kovaa kundia. Veitsen kanssa heiluminen edessäni ei pelottanut minua oikeassa elämässä, joten miksi se pelottaisi unessa? Näin myös jonkun kolmannenkin unen, mutten muista siitä mitään.
Joka tapauksessa herättyäni lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasiksia ja minulla oli hieman väsymystä kehossa, joten piti pysyä mahdollisimman coolina. Väsynyttä ja humalaista on joskus vaikea erottaa toisistaan. Kun tulin kotiin, niin aloitin Tasiksen juomisen samalla kun kuuntelin musiikkia ja pelasin farmipeliä. Myöhemmin tulin galleriaan ja katsoin sitten Pulmuset.
Nyt on klo 17:36 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä Tasista juonut ja syönyt paistettuja kananmunia leipien päällä sekä katsonut Salatut Elämät ja kuunnellut tuskallisen pitkän videoblogin Brahimilta. Hirveää musiikkia, joka jatkui samana melkein kaksi ja puoli tuntia. Minä samalla siinä pelasin sitten farmipeliä ja piti vain odottaa musiikin loppumista.
No puhutaanpas nyt sitten tämän gallerian etusivusta ja miten se on muuttunut niistä vuosista kun minä liityin tänne. Minun aikoihini ei pystytty tilaamaan blogeja, yhteisöjä eikä kyselyitä etusivulle. Profiilikuvan pystyi ainoastaan tilaamaan ja se oli siis se mikä on silloin oletuskuvana, eikä siis mikä tahansa kuva kuvakansiosta. Minun aikoinani myös oli jatkuvasti jonoa siellä ja galleria sai hyvät rahat, mutta nykyään siellä on yksi ja sama tyyppi aamusta iltaan ja illasta aamuun ties miten kauan putkeen.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.