IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

YhteisöpolitiikkaaLauantai 03.12.2016 21:15

Heräsin tänään jo ennen yhdeksää, mikä tarkoittaa sitä että nukuin yöllä korkeintaan kuusi tuntia. En muista milloin menin nukkumaan, mutta galleriassa sydäntä antanut 1:52 ja vaikka miten yritin unta saada, niin ei siitä mitään tullut. Ennen yhtätoista nousin ylös ja aloin juomaan Tasista sekä myös kupin teetä samalla kuunnellen musiikkia sekä tullen tänne galleriaan. Minä katselin täällä, että mitäköhän oli eilen ja tänä yönä tullut sanottua. No ei nyt mitään sellaista, jota voisi hävetä. Häpeämisellä tarkoitan juuri jotain rakkaudentunnustuksia tai jotain. Minä olen nimittäin sanonut näiden 12 vuoden aikana vaikka mitä. Näin vaikka muutama on se, että Jaloviinakännissä sanoin Emilialle, sekä myös sitten Pinjalle, että pidän heistä. Oli vaan sitten helvetin noloa mennä maanantaina kouluun molempina kertoina. Jaloviina on sellainen viina, että sitä juodessa minä aina tunnustan ihmisille asioita tai muuten vaan nolaan itseni, itse asiassa molemmat. Itse asiassa minä nolaan itseni jokaisessa alkoholissa aina silloin tällöin, mutta varsinkin Jaloviinassa. Onneksi osaan laulaa. Laulamisella tarkoitan sitä, että aina joku nainen tulee pöytään laulamiseni jälkeen. Silloin harvoin kun olen ulkona, enkä täällä netissä Tasikseni kanssa kuten nyt. Minun ei onneksi väsymykseni takia tarvinnut lähteä Alkoon tänään, koska kävin siellä torstaina repullisen Tasista. Ei kukaan varmaan tässä kunnossa minulle myisi. Minä katsoin tänään itseäni peilistä ja siellä oli vanha ja väsynyt äijä. Olen 30-vuotias, mutta ulkonäön perusteella minä olen lähempänä neljääkymmentä ja muista, että kuvissani minut meikataan näyttämään nuoremmalta.
Nyt on klo 12:53 ja jatkuu myöhemmin.

Yhteisöistä kun nyt puhun, aika tylsää on siitä puhua, mutta kun nyt on sanottu näitä gallerian toimintoja viime aikoina, niin ainakin joskus oli korkeintaan 100 yhteisöä maksimi käyttäjällä täällä galleriassa. Minulla on 122 äsken tekemäni laskuni mukaan. En mene takuuseen tarkasta määrästä, mutta sen tiedän sen olevan yli 100. Minä en myöskään mene takuuseen siitä miten monta yhteisöä sai käyttäjällä aikoinaan olla. Oli mitä oli, niin yhteisöistä puhuminen on aika tylsää nyt. Muistan kun yksi Sara pariin otteeseen näihin merkintöihini sanoi jotain, että on niin turhaa mitä kirjoitin. Minä sanoin, etten pakota lukemaan. Minä kerron kenen blogia ei kannata lukea, Miittiksen. Mikäli hänen elämänsä ei ole muuttunut marraskuusta eteenpäin niin, kaikki blogit samoja ja pitkiä. No kutakuinkin niin ovat minunkin samanlaisia, notta silleen.

Minä Tasiksen juomisen lisäksi tuossa välissä katsoin ties miten monta jaksoa Degrassia ja myös söin siskonmakkarakeittoa. Minulla ei ollut nälkä, mutta ajattelin syödä sen takia, että saisin verensokerini kuosiin ja pirteämmäksi itseni. Minä todennäköisesti syön sitten myöhemmin oopperavoileipiä. Nyt odotan miljonääriohjelman alkua.
18:21 nyt ja myöhemmin jatkuu.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Haluatko Miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin vain kolme kysymystä ja arvauksella oikein meni neljä. Arvauksia ei voi laskea, eli siis tiesin kolme kysymystä. Harmi, että se ohjelma loppui nyt. No ensi vuonna jatkuu sitten. Minä laitan tämän merkintäni nyt hieman aiemmin kun yleensä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.