IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

PuhelinpolitiikkaaPerjantai 09.12.2016 21:12

Minä heräsin tänään yhdentoista jälkeen suunnilleen väsyneenä. Vituttaa kun ei saa unta, mutta väsyttää silti. Kaksi unta näin, molemmat niin tylsiä kuin mitkä. Se olisi mielestäni hyvä jos voisi päättää juonen unesta, eikä pitäisi näytellä ihan mitä uni käskee. Olen kuullut, että jokainen ihminen näkee aina nukkuessaan unta, mutta ne vain unohdetaan niin nopeasti. En mene takuuseen, koska en ole uniasiantuntija.
Minä sitten ylös noustessani join teen ja sitten myös aloin juomaan Tasista. Minä koneelle tulin pelaamaan farmipeliä, samalla kun kuuntelin musiikkia. Noin yhden aikoihin tulin pienen tauon jälkeen takaisin tänne galleriaan ja olin saanut uuden julkisen kaverin, jonkun Oliverin, ja minulla on nyt julkisia kavereita 341 kappaletta.

Laitan puhelinpolitiikkapuheeni tähän eri kappaleeseen, sillä se on helpompi siten lukea. Tässä galleriassa oli aikoinaan esim. 2008 sellainen äänimerkintä, jolla simppelisti vaan puhuu puhelimessa ja lisää sitten blogiin ja se meni sitten automaattisesti. Muistaakseni minulla oli niitä kolme, en mene takuuseen ja en jaksa ottaa selvää. Puhelimella myös pystyi laittamaan kuvia ja blogeja tänne aikoinaan. Puhelimella pystyy nykyään kyllä ostamaan itsensä etusivulle ja ostamaan myös muita toimintoja.
Puhelimesta oli myös ihan sattumaa, että puhuin täällä juuri Grazyman89:n kanssa hänen prepaid-liittymästä olevasta jutusta ja silleen. Minulla on itselläkin ollut ongelmia uuden puhelimeni kanssa. Minä en osaa käyttää älypuhelinta ja en eilen osannut vastata puhelimeen kun se soi. Osaan soittaa, mutten vastaanottaa puheluita. Minulle opetettiin eilen miten vastataan puhelimeen ja muutamaa muuta toimintoa. En osaa käyttää mitään noita nykyajan nuorison älypuhelimia ja muita uudistuksia, jotka ovat varmaan olleet olemassa koko tämän vuosikymmenen. Minulle riittäisi se entinen puhelimeni, jolla minä soitin ja otin viestejä ja toisinpäin. Minkäs teet nyt kun asialle en enää voi mitään. Silloin kun minä olin pentu, niin oli vielä sellaisia puhelimia joita jokaisen numeron kohdalla kierrettiin ja oli olemassa puhelinkioskeja vielä useita täällä Suomessa. Kännykkäteollisuus tätä maailmaa nykyään pyörittää, vitun kännykät.

Minä katsoin sitten Seinfeldia ja söin tonnikalapastaa samalla. Nyt on klo 16:33 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä sekä kuuntelin musiikkia. Laitoin myös PhotoFeeleriin arvosteltavaksi uuden kuvani vuodelta 2010: romantikko86 ja siis ajalta jolloin minä olin aggressiivinen, väkivaltainen, hullu juoppo. Periaatteessa olen edelleen nuo kaikki neljä, mutta 2010 minun aggressioni oli ihan maksimissa kun olin aina vaan niin vihaa täynnä. Ei ole hyvä olla liian vihainen ja elää samanlaista elämää kuin minä elän. Eppu Normaali – Murheellisten laulujen maa. Siinä biisissä lauletaan ”työttömyys, viina, kirves ja perhe, lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe.” Työttömyys on, vaikka yhteensä elämässäni on ollut peräti 10 eri työpaikkaa, vuosia jo. Viinaa minä olen vetänyt joka päivä ja kännissä ties miten monta vuotta putkeen. Kaikki vakiolukijanihan sen nyt jo tietävät, minun maksani on jo hajonnut ja syöpää odotan ja viinaan minä todennäköisesti kuolenkin. Seuraavana on kirves, mutta se minun tapauksessani voidaan muuttaa puukoksi. Kirveestä en ole saanut, puukosta olen. Sitten on perhe, jota puolustan viimeiseen veripisaraani asti. Minä en tiedä mitä tarkoitetaan biisissä lumihangella, mutta poliisi todellakin on ikävän tuttu. Vankilassa en kuitenkaan onneksi ole koskaan ollut. Viimeisenä listassa on sitten tuo viimeinen erhe, jota minä tuskin ole vielä tehnyt. Minä olen siis niin monta typerää ja muita virheitä tehnyt, että todennäköisesti niitä tulee tulevaisuudessakin.
Jos minä joka tapauksessa palaan tuohon kuvaani, niin palautteet olivat olivat sellaisia, että näytän ylimieliseltä, aggressiiviselta, henkivartijalta ja yksi sanoi, että voisi deittaila minua. Henkivartijasta on pakko sanoa se, että minulle sanottiin aikoinaan, että minun pitäisi harkita ruveta baarin portsariksi. Ainakin sillä tavalla minulla olisi hyvä syy käyttää väkivaltaa ja olen tarpeeksi iso siihen ammattiin. Mitä sitten tulee tuohon deittailuun, niin kuka oikeasti haluaa deittailla tuon näköistä? Jos minulla olisi tytär, niin minä kieltäisin häntä seurustelemästä minun kaltaisen kanssa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.