IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Musta Lista -politiikkaaLauantai 10.12.2016 22:03

Heräsin yhdentoista aikoihin siihen kun kuulin mahdollisen murtovarkaan tulevan tänne. Nousin ylös ja tarkistin tuliko tänne ja eihän tänne kukaan tullut. No ei kai yksikään varas ole niin tyhmä, että tunkeutuisi asuntoon viikonloppuisin. Ne varmaan tunkeutuvat arkipäivisin virka-aikana, jolloin kaikki kunnon ihmiset ovat töissä tai koulussa. Niin minä ainakin tekisin jos olisin murtovaras.
Joka tapauksessa en muistanut viime yöstä yhtään mitään ja kun laitoin housut jalkaan, ne olivat märät. Olinko minä kussut housuun tai jotain? Lompakkokin oli märkä ja ehkä hieman setelitkin. Nahka suojasi vähän seteleitä, mutta niitä oli silti 80 euron edestä. 80 euron mahdollinen menetys ei vie minua vararikkoon, mutta on se silti paljon rahaa, sillä summalla saa kuitenkin viisi Tasista. Kyseistä viinaa aloin juomaan ylös noustessani, kun ensin yritin saada melkein tunnin unta sängyssä lisää, ja menin myös tänne galleriaan katsomaan mitä olin ihmisille sanonut. En minä nyt sinäänsä mitään hirvittävän typerää tai noloa ole löytänyt. Olen ollut täällä yli 12 vuotta ja olen kyllä nolannut itseni totaalisesti moneenkin otteeseen. Nolointa oli ehkä Jaloviinakännissä kahdesti kun tunnustin Emilialle ja Pinjalle pitäväni heistä. Eri iltoina toki, mutta Jaloviinakännissä molempina kertoina silti. Arvaa vaan miten helvetin noloa oli mennä sitten kouluun maanantaina? Musiikkia kuuntelen ja kävin PhotoFeelerissa laittamassa aktiiviseksi eilen laitetun aggressiivisen kuvan ja vaihtelen tänään sitten kun sen voi nykyään tehdä ilman, että arvostelee muiden kuvia. Se on vain se, että yksi kerrallaan sillä tavalla.
Nyt on klo 13:07 ja jatkuu myöhemmin.

Minä välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliäni musiikkia kuunnellen ja katsoin aivan liian monta jaksoa Family Guy:ta, jota telkkarista tuli. Söin myös tonnikalapastaa ja tuolla PhotoFeelerissä se ei ole niin yksinkertaista kuin luulisi niiden arvostelujen saaminen. On minun arvosteltava silti muita saadakseni lisää arvosteluja ja minä aloinkin arvostelemaan muita. Bisnes- ja sosiaalinen puoli alkavat hieman kyllästyttämään pidemmän päälle ja arvostelen deittiperusteella. Minä olen Team Naiset deittailussa ainoastaan, tytöt on ihania. Minulta kysyttiin sivulla haluanko deittailla miehiä, naisia vai molempia. Ihan heteromiehiä tässä ollaan, että ainoastaan naiset. Minimi-ikäraja tuolla on 18, eli en voi arvostella mitään 13-vuotiasta esimerkiksi. Harmi sinäänsä tuo ikärajarajoite, koska minulle ikä on vain numero. Monen kanssa voisin deittailla ulkonäön perusteella, mitä tuolla ainoastaan arvostellaan, mutta se on vaan se kun itse ihminen voi olla ihan helvetin tylsä tai muuten vaan täysi bitch. Minulla on ollut paljon deittejä vuosina 2003 ja 2004 varsinkin. Melkein joka viikonloppu eri nainen ja minulla riittää tarinoita niistä. Ehkä joskus tulee treffipolitiikkaa otsikoksi.

Kun täällä olen puhunut paljon erilaisista ominaisuuksista galleriassa, kuin joku mainosmies, niin puhutaan nyt sitten tuosta Mustasta Listasta. Musta Lista on gallerian ominaisuus johon lisätään ihminen jonka kanssa ei halua enää puhua. Minulla on ihmisiä Mustassa Listassa ja minäkin olen, tai ainakin joskus ollut, muutaman Mustassa Listassa. Nuorempana minä lisäsin ihmisiä helposti sinne, mutta nykyään vain ihmisiä joita en todellakaan halua tulla minulle puhumaan. Muun muassa poliisit. Nykyään Musta Lista estää vain kommentoinnin ja niiden näkemisen, mutta voi silti katsoa vaikka tätä minun kirjoittamaani blogiani. Paitsi tietysti jos laittaisin tämän vain kaveriryhmälle näkyville, mutta en ole tässä sanonut mitään sellaista joka pitäisi pitää salassa. Minä olen aika avoin ihminen ja vakiolukijat varmaan ovat sen jo huomanneet. Mustasta Listasta vielä sen verran, että minun aikoinani kun klikkasi nimimerkkiä niin ei päässyt katsomaan edes koko kuvaa. Kun on käyttäjän Mustalla Listalla, mutta ylläpito muutti sitä ehkä koska voisi mennä kirjautumatta katsomaan kuvia. En tiedä syytä, mutta tuo oli minun arvaukseni. Niin ja muuten minulla on omalla listallani 20 ihmistäni siellä, muun muassa edellinen työnantajani. Minä en edes tiedä sitä kuka mooni noista on, ehkä poliisi.

Siinä oli Musta Lista ja sitten takaisin itse tähän päivään. Minä tosiaan Tasista juon ja musiikkia kuuntelen sekä galleriassa olen. Ihan siis normipäivä minulla menossa. Ei kai tänään mitään muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.