IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KuvapolitiikkaaPerjantai 16.12.2016 22:03

Nukuin tänään melkein kolmeen asti ja sitten aloin juomaan Tasista ja koneella pelasin farmipeliä. Katsoin myös telkkarista Seinfeldia ja Goldbergereitä, Panttilainaamon ja Salatut Elämät. Minä myöhemmin tulin galleriaan ja Brahim oli ottanut minusta eron. Luonnollisesti minä suutuin ja vaadin selityksen ja selitys oli: ” Because our friendship is meaningless”. On siinäkin syy, ja jotain mainitsi vielä, että minä aina vaan juon alkoholia ja en aina tiedä mitä sanoisin johonkin kommenttiin. Minulla on joka tapauksessa nyt taas ne 340 julkista kaveria.

Täällä gallerian kuvien määrä on muuttunut huomattavasti, kun minun aikoihini sai olla vain 30 esillä ja VIP-käyttäjällä 50, ja myöhemmin 60. Nyt saa olla kymppitonnin verran. Ainoastaan oletuskuvassa olevan kuvan pystyi tilaamaan etusivullekin ja nyt minkä tahansa kuvakansiosta, silloin ei myöskään olleet erilaisia kuva-albumeita. Alaikäisillä ei saa olla liian paljastavia kuvia. Se on tyhmä sääntö mielestäni. Onhan niitä ollut, mutta joku homo tai kateellinen nainen valittaa ylläpidolle. Alkoholituotteita ei saa olla alaikäisillä myöskään kuvissa, eikä tupakkaakaan muistaakseni. Huumeita ei saa olla kenelläkään, eli vaikka olen 30-vuotias, niin en saa ottaa kuvaa, jossa vedän kokaiinia. Ihan kaikille tiedoksi, että minä en käytä kokaiinia. Paitsi jos ilmaiseksi tarjottaisiin. Minulla on jo alkoholiongelma, en halua toista päihdeongelmaa. Joka tapauksessa oletuskuvassa pitää olla itse mukana ja jos on muita, niin selkeästi sanoa kuka itse on. Kaikilta kuvissa esiintyviltä ihmisiltä pitää kysyä lupa. Aseella ei saa osoittaa kameraa jostain syystä, vaikka eihän sieltä näytön toiselta puolelta pysty tappamaan. Minun teki aikoinaan mieli kysyä ylläpidolta, miksei saa kun kerran moni näyttää keskisormeakin kameralle. Olikohan siinä kaikki kuvasäännöt? Päivän kuva oli täällä joka päivä minun aikoinani ja se periaatteessa on vieläkin, vaikka edellinen päivän kuva tulikin 3.12.2015 ja se oli tämä: Bluefever . Kun katsot seuraavan kerran jonkun toisen profiilia, niin siellä vasemmassa yläreunassa on, että äänestä Päivän kuvaksi. Se kai kuvista.

Minä myös söin munavoita leivän päällä ja myöhemmin teen oopperavoileipiä mahdollisesti, ja kävin PhotoFeelerissa ihmisten ulkonäköä arvostelemaan. Minulla on itsellä siellä 10 kuvaa ja yksi kahdessa eri kategoriassa, eli voisi periaatteessa sanoa, että 11 kai. Minä laitan tämän nyt kuitenkin tänne galleriaan, etten vähänn niin kuin unohdu sinne.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.