IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

ChatpolitiikkaaPerjantai 23.12.2016 21:30

Heräsin tänään jo kahdeltatoista väsyneenä ja tunnin unta saannin yrittämisen jälkeen nousin ylös. Minä aloin juomaan Tasista sekä myös teetä samalla kun tulin tänne galleriaan musiikkia samalla kuunnellen.

Chat täällä galleriassa on ehkä hieman vanhentunut ominaisuus tällä hetkellä. Se on silti täällä ja on 15+, 18+, 21+ ja sitten pelkkä chat. Kun minä klikkasin chattia, niin se heitti minut automaattisesti 21+, mutta päätin hakea kadotettua nuoruuttani ja menin 15+ chattiin. Siellä ei valitettavasti ollut ketään, mutta aiemmista kommenteista huomasin, etten ollut ainoa yli-ikäinen siellä. Jotkut siellä teinipillua halusi :D ja muuta vastaavaa. No emmekös me kaikki, kunhan ei liian nuori teini ole. Poistuin teinichatistä ja menin 18+ katsomaan millainen tilanne on siellä päällä. Poistuin sieltä heti ja menin pelkkään chattiin, taas ainoana chatissa. Viimeinen vaihtoehtoni olikin mennä minulle tarkoitettuun chattiin, eli 21+ -chattiin. Se vaikuttaa ainoalta gallerian chatilta jossa on elämää ja olinkin siellä puhumassa. Minun mielestäni siis tuo gallerian chattitoiminto on vähän enemmän aikuisille tarkoitettu, sillä kaikki 21 tai yli viedään sinne automaattisesti. Jos haluat jutella teinien kanssa, niin mene profiiliin siis.

Minä olen tänään myös katsonut Pulmuset ja Seinfeldin. Söin minä myös munavoita leivän päällä. Nyt on klo 16:28 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä ei ole Tasiksen juomisen lisäksi tapahtunut oikeastaan yhtään mitään, paitsi galleriassa olen jutellut ja musiikkia jutellut. Laitan tämän tänne nyt jo, koska olen liian humalassa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.