IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

BlogipolitiikkaaSunnuntai 25.12.2016 21:50

Heräsin tänään jo siinä kahdentoista aikoihin väsyneenä ja nukuinkin vain jotain seitsemän tuntia. Helvetti vie että väsytti ja väsyttää edelleen. Minä heräämisen jälkeen aloin juomaan Tasista ja katsoin pari tuntia Degrassia. Minä myös mietin miksi äitini poikaystävää niin ärsytti se, että pidin tuoreita kenkiä joita en kertaakaan ulkona käyttänyt niin sisällä. Minä myös lukisin tuota tuoreinta ennätystenkirjaa jos silmäni kestäisi. Väsyneenä kun ei ehkä olisi hyvä lukea liikaa. Noissa tuoreimmissa on se vika, että niissä lukee ainoastaan maailmanennätykset. Minulla on vuoden 1988 Guinnesin Ennätystenkirja, jossa oli maailmanennätysten lisäksi myös Suomen ennätyksen. Minä aikoinaan nuorempana niin halusin nimeni siihen kirjaan, joten päästäkseni siihen minun pitäisi tehdä maailmanennätys jossakin asiassa nykyään.

Gallerian blogitoiminto on ollut täällä 2005 marraskuulta, tai syyskuun lopulta, asti ja minä itse olen näitä kirjoittanut tämä mukaan lukien 1289 kappaletta. Seitsemänä vuotena tullut vähintään 100 merkintää ja tämä on tämän vuoden 97. merkintä. Vuodesta on tämän päivän jälkeen jäljellä kuusi päivää. Mikäli haluan, että tästä tulisi kahdeksas vuosi jolloin laitan vähintään 100 merkintää niin kolme merkintää ja aikaa kuusi päivää.
Tämä blogitoiminto oli alun perin nimellä päiväkirja, mutta se myöhemmin muutettiin blogiksi. Sama asiahan se on, mutta nimi nyt silti muutettiin. Täällä on enemmän vapauksia kuin kuvissa, sillä ainoat asiat joita en saa tehdä on laittaa väkivaltaisia raakoja videoklippejä enkä yllyttää ihmisiä rikoksiin. Kyllä siinä niissä säännöissä sanottiin myös noista uskonnollisista asioista jotain, mutten ole uskovainen joten ei sillä niin väliä minun kannalta. Tämä blogitoiminto on mielestäni kolmanneksi paras toiminto kommenttien ja kuvien jälkeen. Neljänneksi paras on sitten natsat. Ensimmäiset merkinnät tehtiin tekstiviesteillä, että gallerian ylläpito sitten katsoi ne ennen julkaisua. Ei kai minulla muuta kerrottavaa blogista.

Minä olen myös galleriassa ollut ja musiikkia samalla kuunnellut. Nyt on klo 16:44 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin pari tuntia, voi olla ehkä kolme, tuntia Catfishia pitkästä aikaa. Onneksi minä en ole joutunut sen uhriksi. Kaikki deittini ovat olleet samannäköisiä kuin kuvissa ja ne joilla ei ole ollut kuvaa ovat silti olleet naisia. Minulla oli vuosien 2003-2004 siinä elokuun 2003 jälkeen melkein joka viikonloppu eri nainen. Jostain syystä naiset eivät kestäneet minua enää sen ensimmäisen treffin jälkeen. Viime vuosi, ei naista minulle ja tämä vuosi ei sen parempi. Se olisi kiva omistaa tyttöystävä, tai riippuu millainen tyttöystävä. Minä pidän ns. ”pahoista tytöistä” eniten, mutten ole liian nirso. Ehkä kiltti tyttö saisi minutkin rauhoittumaan käytöksissäni, rakkaus muuttaa miestä. Pysyttelen mieluimmin pahistytöissä. Minä olen badass ja hän on badass, täydellinen pari siis. No eihän minulla ole naista nyt, on ollut toki, mutta no minkäs teet. Kun sanotaan että naiset rakastuvat renttuihin, mutta minä taidan olla liian suuri renttu. Renttuidellakin on joku raja. En minä vankilassa silti ole koskaan ollut. Pointtini on kuitenkin se, että minä kyllä haluaisin jonkun ihanan tyttöystävän. Näin nyt nopeasti sanottuna ehkä jotain 17-40 ikäluokalta.
Minä taidan lopettaa tämän tähän, ettei tästä tule liian pitkä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.