IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

BoksipolitiikkaaSunnuntai 01.01.2017 22:33

Tänään heräsin siinä lähes tulkoon tasan 14 ja aloin Tasista juomaan. Minä tulin sitten tänne galleriaan katsomaan mitä oli tullut viime yönä sanottua. Siinä kolmelta sitten katsoin mäkikilpailun Garmisch-Partenkirchenistä, jonka Tande voitti.
Tästä galleriatoiminnosta on minulla sanottavana vielä kaksi, ja toinen on tämä boksi, niin tämähän ei ollut nimellä boksi, vaan se oli joku ihq boksi. En minä muista oliko se tuo vai ihkuboksi jota minä kutsuin sitä. Minullakin oli sellainen, mutta luovuin siitä kun minulla meni se yhdessä vaiheessa jotenkin pieleen ja älykkyysosamääräni ei riitä korjaamaan sitä. Minä olisin ehkä nuoruusvuosina, mutta tuntuu että vuosi vuodelta tyhmenen. Minulla oli kuitenkin boksissani sellainen linkki sivulle, jossa oli muistaakseni True Friend Test –nimellä. Eli siis testi, että miten hyvin kukin henkilö tuntee minut. Ikis oli ainoa joka sai täydet 100%. Sivulla laitetaan kysymyksiä itsestään ja sitten muut vastaavat kysymyksiin neljästä eri vaihtoehdosta. Minulla on boksissani ollut myös sellainen joka on kuin vieraslista, mutta mistä maista. Luonnollisesti Suomesta suurin osa, mutta on sieltä Amerikasta, Englannista, Kanadasta taisi olla myös, Ruotsista ja sitten noista hieman eksoottisimmista maista. On minulla ollut jotain muutakin boksissani. Minä olen ollut täällä yli 12 vuotta ja ihan kaikkea ei voi muistaa. Boksi on silti ihan jees toiminto, ehkä minun pitäisi palauttaa se takaisin itselleni ja laittaa siihen vaikka viisauksia, kuten ”joskus teet oikean teon koska sinun ei ole pakko tehdä oikeaa tekoa.” Juuri tuollaisia joita olen kuullut ns. B-luokan elokuvista.

Joka tapauksessa nyt on klo 17:36 ja jatkuu myöhemmin.

Tasiksen juomisen lisäksi olen tuossa välissä katsonut paljon Degrassia ja myös hieman Jerry Springer Show:ta pitkästä aikaa. Siitä sarjasta saa jotenkin sellaisen vaikutelman, että minä tunnen itseni henkisesti terveemmäksi, sillä ne tyypit siellä ovat usein aika friikkejä. Mies menee esimerkiksi naimisiin hevosen kanssa ja kaikenlaisia muita friikkejä. Sitä on ehkä joskus vaikeaa muistaa, että tuo kaikki on ihan oikeaa elämää, eikä mitään fiktiivistä televisiota tai elokuvaa. Periaatteessa se siis ei ole hauskaa.
En minä oikeastaan mitään muuta tästä päivästä keksi.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.