IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

HärvelipolitiikkaaLauantai 31.12.2016 21:07

Heräsin tänään noin 14:50, eli siis sopivasti mäkihypyn karsintaan. Olin nähnyt viime yönä unta tulevasta syntymäpäivästäni, jonka järjestämiseen olin palkannut niitä minun hulttiokavereitani. Sen budjetti oli kyllä sen verran suurta luokkaa, että tuon voisi luokitella painajaiseksi jos menettää noin paljon rahaa. Ei minulla edes ole tuollaisia rahoja.
Joka tapauksessa herätessäni Tasista ja katsoin sen mäkihyppykarsinnan samalla kun olin galleriassa. Olin saanut uuden julkisen kaverin pitkästä aikaa, maria21, nyt minulla on 339 julkista kaveria. Minä katsoin myös Family Guy:ta muutaman tunnin ajan. Niiden jälkeen kuuntelin musiikkia samalla jatkaen oleskelua täällä galleriassa.

Minä eilen puhuin gallerian kauppatoiminnoista ja olin tosiaan unohtanut härvelit. Härveleitä ei pidä sekoittaa säliin, vaikka ne muistuttavat paljon toisiaan. Sälä vaan on sellainen joka vaan on siinä tekemättä mitään, mutta härveli taas on sellainen joka esimerkiksi voi vaikka laskea kuten kävijälaskuri, on sellainen johon voi laittaa halin, on sellainen johon voi laittaa toinen sitten myös lempinimen kyseiselle käyttäjälle. Minä melkein ostin sen eilen vahingossa ja se olisikin nyt profiilissani ja minulle saisi siis sanoa lempinimiä. Juoppo ei muuten ole lempinimi, sillä se on adjektiivi. Herra juoppo voisi olla, mutta ei pelkkä juoppo. Tai en oikeastaan tiedä sikäli adjektiivi millainen ja substantiivi mikä. Kai pelkkä juoppokin voi olla lempinimi, vaikka itse pidän nimistä Lonkeroparoni, Viskikeisari, Rommikuningas ja Jalmari Walker. Minulla oli aikoinaan härveli kuvassa, sellainen hot vai not –härveli. Aika raa´asti meni notin puolelle, mutta mitä voisikaan odottaa? Pitääkö olla huolissaan? Oli minulla myös joku toinen, mutten enää muista mikä. Yksi maksaa täällä 1,50 euroa. Ihan sopiva hinta mielestäni, ei liian halpa, eikä liian kallis. En minä nyt muuta keksi härveleistä.

Ei ole pitkä aika siihen kun vuosi vaihtuu ja minulla tosiaan tuli nyt täyteen kahdeksas vuosi, jolloin olen kirjoittanut vähintään 100 merkintää yhden vuoden aikana. Minähän aloitin 2005 marraskuussa kirjoittamisen, mutta sitä ei tuohon voi laskea mukaan, koska se ei ollut täysi vuosi. Eli siis täydet vuodet 2006-2016, eli 11 vuotta ja niistä siis kahdeksassa vähintään 100 merkintää. Edellisen kerran yli 100 vuonna 2012. Muistakaa myös se, että kaikki näkyvät vain niille jotka ovat julkisissa kaveriryhmissäni, eli ne jotka lukevat ja eivät ole kavereitani niin eivät näe kaikkia. Eniten kirjoitin vuonna 2008 (236) ja vähiten 2014 (7). Minä kirjoitin enemmän silloin 2005 ensimmäisenäkin marraskuustakin aloittavani enemmän (19). Minä en ole mitään uudenvuodenlupausta tehnyt ja en myöskään tajua miksi joku tekisi, sillä lupaus on sellainen joka pitää pitää. En myöskään tajua tipatonta tammikuuta, en edes tiedä mistä koko juttu alkoi. Jos minun pitäisi arvata, niin joulu ja uusivuosi ovat niin lähellä toisiaan, että sen takia elimistön pitäisi saada kuukausi levätä. Aor kysyi minulta aionko minä pitää sellaisen ja koska hän on vakiolukijani pitkään jo täällä ollut, niin minä en edes tiedä kysyikö hän minulta sen tosissaan vai oliko se vittuilua. Kyllä varmaan kaikki minun vakiolukijani, tai muuten jotka minut tuntevat, tietävät etten todellakaan vietä kuukautta vieroitusoireissani tuskissa. Mikäli se oli vittuilua, niin Aor, fuck you. Mikäli ei ollut vittuilua, niin et taida tuntea minua yhtään. Minulla ei tulisi mieleenkään viettää kuukautta ilman viinaa, tai mitään alkoholia, ihan tuosta vain. Kerran odotin kolme tuntia viinapulloa ja se oli minun elämäni kamalimmat kolme tuntia. Töissä oli helpompaa kun oli koko ajan jotain tekemistä. Minun lääkärini sanoi minulle aikoinaan, että minun pitäisi aloittaa jokin harrastus, jotta ajatus menisi pois alkoholista. Harrastuiksista mieleen Jcob sanoi aikoinaan minulle, että voidaan vaikka mennä keilaamaan eikä aina baariin. Minä olen oikeasti menettänyt kaikki parhaat kaverini jo. Minulla on jäljellä vain Ari oikeastaan. Ikis, Jcob ja Petri ovat kadonneet ihan tuosta noin vaan ja en edes tiedä miksi. Minä ikävoin ystäviäni.
Minä laitan tämän tänne jo nyt, koska netti on vähän mitä on ja minulla on jotenkin sellainen hirvittävä tunne, että jos en laita nyt, niin en välttämättä koko loppuiltana myöskään. Ensi vuonna tavataan.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.