IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Helmikuun 5. vuonna 2017Sunnuntai 05.02.2017 22:39

Minä heräsin tänään joko ennen klo 14 tai 15. En suoraan sanoen enää muista. Muistan kuitenkin sen, että olin viime yönä nähnyt unta, että minulla oli kaksi tyttöystävää, jotka eivät tienneet toisistaan (oi että olin viekas paskiainen). Valitettavasti toinen niistä oli oikeassa elämässä entinen tyttöystäväni ja toinen oli Marianna, josta jatkuvasti suhteen aikana puhuin. Ei muuten yhtään mikään ihme, että oikeassa elämässä exäni oli niin mustasukkainen kun puhuin toisesta naisesta usein. Todella katkera oli minulle kun hänet jätin, mutta 10 kuukautta jaksoin häntä. En enää halua siihen teiniliittoon. Kuitenkin uneen palatakseni, niin se oli puoleksi painajainen ja puoliksi hyvä uni. Eiköhän se ole aika selvää kumman ottaisin mielummin. Se olisi hienoa jos saisi vaan valita, ihan tuosta noin vaan. Mikäli minä saisin päättää, niin minulla olisi sellaiset mukavat suoraan sanoen vain yksi tyttöystävä. Netta, ehdottomasti Netta nykyään. Emilia kun on nykyään äiti ja jotenkin minusta tuntuu, etten olisi isäpuolena kovin kummoinen. Yrittäisin varmaan liikaa tulla toimeen lapsen kanssa. Oikeastihan minulla ei kumpaankaan naiseen mitään mahdollisuuksia. Emiliaan yritin ja epäonnistuin kunnolla. Netalle en ole kertonut miten paljon hänestä pidän, enkä kerrokaan. Ainoat naiset joiden kanssa minulla voisi nyt olla jonkin kaltainen seurustelusuhde, ovat lähinnä sellaisia, jotka ovat suhteellisen rumia. Minä tiedän, etten ole kovin kummoisen näköinen, mutta niissä liitoissa minä olisin se kauniimpi osapuoli ja se kertoo aika paljon naisten ulkonäöstä. Passaan siis.
Joka tapauksessa mennään itse heräämiseeni, eli siis heräämiseni jälkeen aloin juomaan Tasista ja tulin tänne galleriaan. Pelasin myös farmipeliä ja kuuntelin musiikkia samalla. Katsoin sitten mäkikisan, jonka Stefan Kraft voitti. Galleriassa minä myös huomasin sen, että oli peräti 101 ihmistä Chat 21+ ja kun itse menin uteliaisuuttani sinne, niin sanoi minulle, että vain 100 voi olla kerralla. Jos kerran sata voi olla kerralla, niin miten siellä oli 101 sitten?
Nyt on klo 18:03 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen syönyt oopperavoileipiä, pelannut farmipeliä, kuunnellut musiikkia, katsonut Degrassia ja nyt elokuvaa The Expendables 3.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.