IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään todella aikaisin minun mittapuillani. Nimittäin jotain suunnilleen klo 11 ja minä toki yritin saada lisää unta, muttei siitä mitään tullut. Nousin ylös kahdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Koska olen väsynyt ja silloin olen yleensä masentunut, niin laitoin masentavimman kuvani oletukseen, jonka otin melkein kuusi vuotta sitten. Katsoin myös Konttorin, Goldbergit ja South Park –maratonia nyt. Tulin myös galleriaan ja söin karjalanpiirakan munavoilla. Nyt on klo 16:49 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi kävin sähköpostissani ja huomasin postia Forge of Emperista. Sitä ovat jotkut sanoneet maailman parhaaksi peliksi, mutta minä pelasin vain pari päivää ja kyllästyin. Ei minun mieleeni. Menin sitten todella pitkän tauon jälkeen Photofeeleriin katselemaan kuviini saamaani arvosteluihin. Minulla on siellä 11 kuvaa ja joka ikisessä kuvassa on joku sanonut, että näytän aggressiiviselta. Esimeriksi tähän kuvaan romantikko86 minulle sanottiin, että näytän aggressiiviselta, ylimieliseltä ja henkivartijalta. Yksi ihminen oli sanonut minulle, että hän voisi deittailla minua kuvan perusteella. Kuka nainen oikeasti haluaa deittailla minun näköistä miestä? Tai vuoden 2010 minun näköistä miestä? Suosituin kuvani deittimielessä on tämä kuva romantikko86 ja se oli vuodelta 2011. Kaksi naista piti viehättävänä. Ottaisin mielummin sanan komea, mutta joka tapauksessa maailmassa on kaksi naista jotka pitävät minua hyvännäköisenä.
Nyt on aika 20:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi arvostelin ihmisten ulkonäköjä Photofeelerissa bisnes-, sosiaalisessa- ja deittimielessä. Monta naista siellä oli joita olisin todellakin voinut deittailla. Muistan kun vuonna 2004 minulla oli melkein joka viikonloppu eri nainen. Se on surullista, koska suurin osa naisista ei jaksanut katsoa minua päivää pidempää. Nooran kanssa sentään olin mesessä treffien jälkeen joitakin päiviä. Minä todella pidin Noorasta, vaikkei hän vedä vertoja Netalle, Emilialle, Anniinalle tai Mariannalle. Minneköhän minun mese on kadonnut? Minun tietokoneessani on Skype, mutten osaa käyttää sitä. En ole edes yrittänyt kylläkään. Minulta aikoinaan Svetlana kysyi täältä galleriasta onko minulla sellainen. Pidin minä hänestäkin ja hän minusta. Ei kuuden vuoden ikäero tässä iässä ole mitään. Siinä on vaan aikamoinen kaukosuhde. Kaukosuhteista puheen ollen minä olen aikoinaan elänyt sellaisessa ja kun nainen tapaa sinut, niin todellakin näyttää miten paljon on kaivannut, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Minä lopetan tämän kuitenkin tämän nyt tähän, ettei tästä tule liian pitkää vaikka jaksaisinkin puhua vaikka miten kauan, mutten minä mikään Miittis ole.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.