IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Syntymäpäivät tuli ja meniMaanantai 26.03.2018 23:39

Minä tosiaan täytin viime lauantaina peräti massiiviset 32 vuotta. Se on siis voi jumalauta miten paljon kun ajattelee elämäntapojani. Mutta niinhän sitä sanotaan, että mikäs pahan tappas. Sain syntymäpäivälahjaksi äidiltäni tuoreimman version Tuntemattomasta Sotilaasta ja kaksi muuta elokuvaa joita ei vielä ole tullut minulle tänne sekä rahaa 32 euroa. Isältäni sain luonnollisesti ainoastaan rahaa, mutten tiedä miten paljon ja ei sellaista oikein kehtaa kysyä. Ne rahat menevät sinne minun toiselle tilille. Syntymäpäiväonnitteluja tuli äidiltäni, isältäni ja hänen vaimoltaan, kahdelta tädiltäni ja heidän aviomiehiltään, kolmelta serkultani, yhdeltä Ismolta ja täältä galleriasta Grazyman89:lta ja jaffalta. Jaffan viesti oli automaattinen syntymäpäiväonnittelu, joten en laske sitä mukaan. Laskujeni mukaan sain yhteensä 12 syntymäpäiväonnittelua, mikä lienee pohjanoteeraus elämäni aikana. Minun kaksi parasta ystävääni, Ikis ja Jcob, eivät ole minua pariin vuoteen onnitelleet. Mihin katoavat kaverit vuosien mittaan? On se niin väärin. Enkä edes tiedä miksi minut hylätään.
Joka tapauksessa minä tänään heräsin jotain vartin yli 10 ja lähdin kohti Alkoa. Jouduin odottamaan varmaan 15 minuuttia bussia ennen kuin se tuli. Meni perkele etuajassa enkä kerinnyt siihen siis. Alkossa ostin repullisen Tasista ja lähdin sitten kotia kohti. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin. Sen jälkeen katsoin saamani Tuntemattoman Sotilaan. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Nyt on klo 17:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen ja katsoin Salatut Elämät sekä elokuvan Kaameat pomot 2. Minä myös pelasin shakkia. Chess Titans –pelissä minulla on nyt pelattuna yhteensä 264 peliä, joista olen voittanut 15 peliä ja tasapelejä tullut 37 kertaa. Ei minulla tässä kai sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.