IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään jo yhdeksän jälkeen muistin menettäneenä. Muistan sen, että en päässyt galleriaan laittamaan uutta päiväkirjaa, josta olisi tullut suhteellisen pitkä ja se on tallennettuna Wordiin, josta kerron mitä se suurin piirtein piti sisällään. Minä kerroin miten minulla eilen meinasi totaalisesti mennä hermot Alkon kassalla yhteen mummoon joka maksoi ostokset kolikoilla, jotka eivät edes lopulta riittäneet ostoksiin ja hänen piti vähentää ostoksiaan. Kerroin luonnollisesti juovani Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsellen erilaisia ohjelmia. Kerroin myös saaneeni pitkästä aikaa uuden julkisen kaverin tänne galleriaan. Yle_X_Aamu on uusin julkinen kaverini. Kerrankin tulee eikä lähde. Niitä on nyt 322 kappaletta. Kerroin miten paljon minua vitutti eiliset aika-ajot. Kerroin kun arvostelin naisten kuvia deittimielessä ja puhuin myös masturboinnista ja siitä kun lääkäri aikoinaan kysyi minulta käytänkö suonensisäisiä huumeita. Suurin piirtein tuossa oli kooste eilisestä.

Tänään minä siis heräsin yhdeksän jälkeen ja heti piti taistella kimalaisen kanssa. Tänne oli päässyt sisälle kimalainen ja minun oli tapettava se, ettei se pistä kissojani. Minun on suojeltava perhettäni. Huitelin lehdellä, mutten ole varma osuinko kertaakaan. Kun olin hakemassa isompaa lehteä, niin en löytänyt kimalaista enää. Ehkä se oli paennut ulos tai lentänyt johonkin paikkaan piiloon. Etsin sitä kauan ja itse asiassa koko tuohon episodiin meni melkein tunti. Toivottavasti se lensi ulos. Tuon kaiken jälkeen aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä jonkin aikaa. Nyt tällä hetkellä kuuntelen musiikkia ja olen täällä galleriassa. Parin tunnin päästä alkaa formulakisa ja minulla on jotenkin sellainen hirvittävä tunne, että vituiksihan se menee ja alan taas huutamaan vihasta. Nyt tulee Samu, jota katson. Klo on nyt 13:12 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin formulat ja kilpailu meni vielä huonommin kuin oletin. Hamilton voitti ja Vettel neljäs. Minua vitutti niin paljon, etten edes katsonut haastatteluja. Minun äitini tuli tänne ja annoin hänelle äitienpäivälahjaksi arpapaketin, josta ei tullut yhtään voittoa. Lahjani arvo siis 0 euroa. Katsoin myös eilisen Haluatko miljonääriksi? –ohjelman. Tiesin kuusi kysymystä ja arvauksella kolme kysymystä. Tiesin, että Freestyler on Bomfunk MC`s:n hitti, Troijan puuhevosen, Hectorin oikean nimen, Penkkarit on abiturienttien juttu ja Sammy Babitzinin Syksyn Sävel- voiton. Arvauksella meni oikein iPhono X, Robert De Niron ”you talkin to me” Taksikuskissa ja Juha Miedon tappio Thomas Wassbergille. Nyt on klo 19:11 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin Sita Sofiaa ja söin tonnikalapastaa samalla kun katsoin Shark Tankia. Kuollut kimalainen löytyi lattialta. Laitan tämän tänne jo nyt, ettei käy vahingossakaan kuten eilen kävi.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.