IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tiistai 26.2.2019Tiistai 26.02.2019 22:12

Heräsin tänään suunnilleen 20 yli 11. Olin nähnyt unta, että olin lapsenvahtina ja sanoin lasten äidille, että haluan palkan etukäteen. Nainen kysyi haluanko rahaa vai pillua. Valitsin jälkimmäisen ja sen jälkeen sanoin, että olen siellä kaksi tuntia ja lähden sen jälkeen riippumatta siitä oliko hän palannut takaisin vai ei. Tuli mieleen ajat jolloin olin Eevan lasten lastenvahtina oikeassa elämässä. Sain keikasta aina 50 euroa ja ainoa mitä tein oli istua sohvalla ja katsoa elokuvia. Toinen pojista oli koko ajan omassa huoneessaan ja toinen nukkui pinnasängyssään. Vitutti vaan se kun Eeva ei tullut milloin piti tulla, paitsi ensimmäisellä kerralla. Silloin sain jäädä yöksi palkan lisäksi. Siitähän vasta riemu syntyi kun hänen aviomiehensä tuli paikalle. Jotain hän siinä huuteli, mutta en silti saanut turpaan vaan lähdin pois kotiin. Se oli sitä nuoruusaikaa.
Joka tapauksessa herätessäni aloin juomaan Tasista samalla kun tulin tänne galleriaan pienen tauon jälkeen. Kukaan ei ole ottanut minusta eroa, joten minulla on edelleen 310 julkista kaveria. Minusta tänne pitäisi ottaa lisää natsoja, sillä minulla ei oikeastaan ole jäljellä sellaisia joita voisin reallisesti saada. Edellisen sain melkein kolme vuotta sitten. Olen natsatilastossa sijalla neljä, mutta edeltä on lähtenyt tyyppejä pois ajan mittaa. Pelannut olen myös farmipeliä ja katsoin Family Guy:ta, Panttilainaamoa, Rillit huurussa, Pulmusia ja suomalaisen version Konttorista. Söin myös nakkipasteijan. Nyt on klo 15:38 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä samalla kun kuuntelin musiikkia ja katsoin myös naisten mäkihypyn joukkuekilpailun, jonka Saksa voitti ihan kuten miehissäkin. Katsoin myös Modernin perheen, Salatut elämät ja Mielensäpahoittajan. Minä osaan samaistua mielensäpahoittajaan, sillä kaikki oli ennen paremmin. Tasiksen sain ennen alle kympillä, mutta nyt maksan siitä yli 16 euroa ja ihan samankokoinen pullo. Ennen kaikki oli paremmin elämässäni. Suomi on paska maa. Niin ja ei tarvitse vaivaantua sanomaan, että itse olen oman elämäni pilannut juomisellani ja en saa syyttää ongelmiani siitä Suomen valtiota. takku sanoi sen minulle jo jotain varmaan yli 10 vuotta sitten. Hän oli muuten ensimmäinen julkinen kaverini ja myös ensimmäinen julkinen kaverini joka otti minusta eron. Oli miten oli, ennen kaikki oli paremmin. Elämäni paras vuosi oli varmaan 2002 ja huonoin 2008. Ehdottomasti huonoin oli 2008. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.