IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tasavallan paluuKeskiviikko 24.07.2019 22:50

Heräsin tänään reilu puoli kahdentoista aikoihin. Lähdin sitten kohti Alkoa, mutta bussissa huomasin, että jotain puuttui. Olin unohtanut reppuni kotiin. Onneksi Alkossa myydään muovipusseja. Alkossa huomasin, että Tasis on tehnyt paluun ja halvemmalla vielä. Ostin nyt kaksi muovipussia kantamaan niitä. Itse asiassa yksikin olisi ehkä riittänyt, koska muovi painaa vähemmän kuin lasi. Minulla on vain huonoja kokemuksia muovipusseista. Minä ostin kerran Lidlistä jotain 20 lonkeroa tai jotain sinne päin ja muovipussini hajosi jonka ansiosta tölkit pitkin kaupan lattiaa. Sain toki uuden muovipussin, mutta silti. Joka tapauksessa Alkon myyjä varmaan ihmetteli missä minun reppuni on ja muutenkin vähän katsoi minua omituisesti. Yleensä hän kysyy mitä minulle kuuluu, mutta nyt ei. Olemus minulla oli muutenkin kamala, sillä minulla ei ollut matkalla tuttua vesipulloa, minkä johdosta suu oli todella kuiva. Oli pakko mennä kioskiin ostamaan tölkki kokista janooni. Mikä helpotus, mutta tuossa kuumuudessa hiki valui otsalla ja huohotin kunnolla. Vihdoinkin bussi tuli ja pääsin kotiin. Pakko vaan maata sohvalla ja juoda vettä, joka oli unohtuneessa repussani. Sen jälkeen otin muovipusseista pois Tasiksia ja huomasin syyn minkä takia siitä oli tullut halvempaa. Siinä on nykyään vähemmän prosentteja kuin ennen. Ennen siinä oli 32% prosenttia ja nyt siinä on 30%. Aloin juomaan Tasista ja siitä nyt puuttuu ne kaksi prosenttia jotka ennen oli. Minkähän takia ne vähentävät prosentteja? Tuotantokulut vai mitä? Ehkä prosenttien vähennysten takia sitä mainostettiin uutena tuotteena. Hyvältä se silti maistuu ja koska minulla on täällä ostamieni Tasisten lisäksi myös neljä pulloa Suomi Viinaa, niin minulla on ensi viikkoon asti aikaa miettiä aionko jatkossa ostaa Tasiksia vai jatkanko Suomi Viinassa. Hinta ja koko sama, mutta Suomi Viinassa on kaksi prosenttia enemmän. Tasis taas maistuu paremmalta.
Joka tapauksessa minä sitten pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Pitääkö olla huolissaan?, 70´show:n, Family Guy:n, Rillit huurussa ja Doc Martinin. Söin myös pasteijan. Kun tulin tänne galleriaan, niin oli taas jonkin sortin seksijuttu kun Jaanamh88 oli lähettänyt viestiä minulle. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 17:49 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olin täällä sekä Photofeelerissä lukemassa kuviini saamiani kommentteja vuosien varrelta. Sehän on varmaan maailman pinnallisin sivusto, koska siellä arvostellaan ihmisiä pelkän ulkonäön perusteella. Arvostelin itsekin deittimielessä naisia. Söin myös karjalanpiirakkaa ja munavoita sekä katsoin Modernin perheen, Shark Tankin ja South Parkia. Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.