IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Clockwork ja Same ageKeskiviikko 11.07.2007 02:35

Aloitan eilisestä sillä se kirjoittamatta jäi.

Maanantaina siis jälleen kerran huomasin olleeni väärässä sillä Same agen Etelä-Suomen arvokisat olivat loppuneer sunnuntaina. Lähdin kuitenkin Hemmingwayhin joidenkin viskiryyppyjwen jälkeen ja tarkistin lopullisen sijoitukseni joka oli 22. Ihan hyvin minun mielestäni. Osallistuin myös Clockworkin arvokisoihin. Minulla ei ollut aluksi aavistustakaan koko pelistä, mutta opin sen lopulta nopeasti. Peli ei ollut juurikaan suosiossa, sillä osallistujia oli ollut vain 66. kappaletta. Kaiken huipuksi useaa huipputuloksen omaavaa ei juurikaan pahemmin peli innostanut. Koska arvokisoissa lasketaan aina 10:n parhaan tuloksen keskiarvo, niin sain perätin viisi kertaa enemmän pisteitä kuin toisena oleva pelaaja. Tuurivoitto saattaa tulla.
Kun tulin kotiin nii katsoin toisen Austrin Powers -elokuvan ja join lisää viskiä.

Tänään sitten lähdin Kontulaan peräti kävellen ja lainasin Guinnesin Ennätystenkirjan vuodelta 1998 ja Top 10 -kirjan kirjastosta. Sitten Alkoon ostamaan viskiä ja vahvaa rommia.
Kotona sitten katsoin aluksi nauhoitettuja Salattuja Elämiä ja sitten söin kanaa ja aloin juomaan rommiani. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.