IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kissa kuumalla katollaPerjantai 27.07.2007 02:01

No siis otsikko on eräs elokuvan nimi joka tehtiin joskus aikoinaan, kissani ei oikeastaan ollut katolla., mutta kuitenkin kkun luet tämän merkinnän niin ymmärrät otsikkoa paremmin.
Elikkä siis aamuklla kun heräsin niin lähdin Seiskan lukemisisen jälkeen Kontulaan Kontupisteeseeen, apteekkiin, Alkoon. Lidliin ja lopulta baariin. Alunperin ei pit'nyt baariin mennä kummaat kun bussi meni juuri nenän edestä niin oli kahdeksan minuuttia seuraavaan. Join lonkeron sitten muutamassa minuutrissa. Kotiin tultuani katsoin Salattuja Elämiä ja join viskiätotia ja muöhemmin rommitotia. Siibnä sitten olen ryypännyt ja katsellut Simopsoneita ja televisiota. niin ja kun Simpsoneista kun puhutaan, niin ennakkoon on myyty yli 20 000 lippua, joten ei ole menemistä huomenna ensi-iltaan, tyhmä kun olen. No menköön sitten ensi viikkoon.
Myöhemmin illalla Essi teki tempauksen kiipeämmällä aidan päälle ja jäi sinne makaamaan. Sille oli vaikeaa tehdä mitään, sillä kissani olisi voinut helposti loikata naapuriin tai kylille. Lopulta kiltti kisu tuli lopulta omalle reviirilleen. Olipa siinäkin sitten. Kuva kuitenkin onnistuttiin ottamaan siitäkin hetkestä ja aikoinaan kuva tulee olemaan galleriassa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.