IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Uusi puhelinSunnuntai 12.08.2007 02:47

Jälleen muutama päivä jäänyt kirjoittamatta ja nyt koosteet niistä toki ja toki tästäkin päivästä tietenkin.

Torstaina ei tapahtu lähes tulkoon mitää. Kotona join rommia ja olin ajoittain netissä. Mitään muuta ei, olisin voinut kirjoittaa silloin merkinnän, mutta päivä oli yksinkertaisesti niin tylsä, että se olisi todennäköisesti ollut yksi kaikkien tylsimmistä minun päiväkirjamerkinnöistä.
Perjantaina oli sekava olo ja olo oli kuin olisin megajurrissa jopa selvänä. Toki9 tyli taas otettua jälleen alkoholia Porvoon mitalla ja muisti lähtikin eikä ole paljoa palannut. Ainakin tuli televisiota katsellut.

Tänään oli todellakin tekemistä. Ensin baariin juomaan lonkeroa ja pelaamaan Photolayn pelejä. Sitten Tarjoustaloon ostamaan 25 Sheebaa (kissanruokaa), sitten Markantaloon ostamaan uusi puhelin. Matka oli suhteellisen pitkä piinaavassa helteessä. Puhelin jonka ostin, olNokian 3110 ja rahaa meni lisälaitteitten kanssa noin 218 euroa. Sitten Siwaan ostamaan paljon elintarvikkeita ja kotiin. Kotona sittn söin makkaraa ja join lonkeroasekä toki rommia taas jälleen. Kännylkkääni tietenkin katsastin ja huomasin kauhukseni kaikkien viestieni kadonneen. Sinne meni muutama todella ihana viesti, mutta ei voi mitään. Muuten ihan kiva kännykkä.
Ei kai muuta, netissä olen ja rommitotia juon.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.