IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään vasta kahdentoista jälkeen (olin toki valveilla klo 8-9) ja nousin ylös.Voi sentään mitä unia taas näin. Ensin scifiuni joka oli ylipitkä. En tiedä saako ihminen kipuja jos häneet voidellaan liukuvoiteeseen ja heitetään porealtaaseen. Minä en siitä ainakiaanb pitänyt. Se uni oli niin pitkä että siitä saisin elokuvankin (tai pelin), mutta se tusksin menestyisi. Heräsin toiseen uneeni. Mehiläinen tuli pökkimään piikillä päähäni useita kertoja. Seoli siis ilmeisesti hunajamehiläinen. Guinnessin ennätyssten kirjan mukaan kyseinen mehiläinen pystyy pistämään useita kertojka ja on siksi maailmnan vaarallisin mehiläinen. Herättyäni oletin sen olevan täällä ja huidoin hullun lailla.
Lähdin myöhemmin Kontulaan Lidliin ostamaan 15 kaljaa ja yhden limun. Ododttaessani bussia Itäkeskukseen, näin tutunm hahmon. Sehän oli BB:n Niko! Paitsi että hän on suljetussa tilassa, eli se oli kaksoisolengto. Se Minna-juttu oli muuten ratkaistu. Minä tiedän mistä hänet muistan.
Bohemiassa sitten myöhemmin Amore Mioon. Oli vihdoin päivittynet sekin ja me olimme U Nikusen (ja parin muun suomalaisen kanssa) päätyneet mestaruustaistoon. >Vaikka Nikunen on edelleen meist'ä kärjessä niin tein silti huipputuloksia ja jos tekisin yhdeksän samanlaista niin oliisin maailman toiseksi paras pelaaja! Eli hyvältänäyttää. Päiviä on kylläpakljon jäljellä.
No sitten kotiin juomaan kaljoja ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.