IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin jälleen myöhään, nimittäin se oli jotain kolme ja risat. <Jos joku muuten ihmettelee, niin minä toki herään usseita kertojsa ”yön” aikana,a mutta itse laskene sen siitä milloin nousen ylös ja laitana vaatteet päälle. Esims. kissanhiekka ei korkjaa itse itseään eivätkä kissat osaa avata purkkejaan.
Tänään siis siinä lähemmäs neljeää oleilin netissä ja ajoin proteiinit aamiaiseksi. Katselein Salkkareiden ohella amyös Poliisisopisto kolmosen jqa aniiden jälkeen monta jaksanoaja Doctor Steve O:ta, joka on yllättävän hyvä sarja. Youtubesta anäkyy jaksoja ennen kuin ne tulevat täällä Suomessa.
Viskiä aloin juomaan samoihin aikoihian kuin katselin Poliisiopistos kolmosta. Täällä asuus kmonen monta juoppoa minun lisäkseni ja yksi huuteli tuolla pihalla pitktään jotain sekavia ja ajoku tasisi pitää bileet, tai aianaskin kovaa soi musiikkii. Mikisei minua kutsuttu? Voi tietty olla ettei siellä ollut mitään bileitä. Kukaa häätää väen eulos yhdeksältä iollalla? Kosks a suunnilleen niihin aikoihin musiikki loppui.
Pitäisi stässä lopetella, en keksinyts parempaa otsikkoa, mutta aonhan sitä ennenkin ollut tyhmiä otsikoita.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.