IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin kuumaTorstai 15.07.2010 02:37

Minulla oli vaikeuksia saada unta kun ensimmäisen kerran heräsin, kamalan kuumuuden takia. Olin kuin juuri ammuksen saanut ja kuoleman partaalla oleva ihminen, joka on juuri sanomassa viimeisiä sanojaan. Tulin nettiin kymmenen aikoihin kun ei siinä kuumuudessä mitään unta saanut. Olin vielä silloin kännissä ja oli pieniä kirjoitusvirheitä ja silleen. Kun menin sitten uudelleen nukkumaan ja sainkin unta ja heräsin hieman kolmen jälkeen.
Huomasin viime yönä galleriassa lähetelleen sydämiä ihmisille, tai no yhdelle ihmiselle. Jatkoin sitä tänään, pitäisiköhän lähetellä muillekin sydämiä? No se voi vaikuttaa ahdistelulta.
Koska minulla oli täällä ainoastaan 14 kaljaa, niin oli pakko lähteä kauppaan ostamaan lisää. 18 kappaleen Lapin Kultaa, eiköhän 32 kaljaa riitä yhdeksi päiväksi minulle.
Koko matkan ja päivän ajan minua on vaivannut kamala kuumuus, siis tämä on hiostavaa ja mikään ei oikein auta. Kaljan juomisen lisäksi olen vain hikoillut kotonani. Kauppareissun aikana hikoilin niin paljon, että voisi luulla minun juosseen koko matkan, mutta se johtui niin kovasta kuumuudesta, hyvin kuuma ollut.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.