IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Telkkari hajosiPerjantai 06.08.2010 02:36

Saain itsellenie otsikon kun televisioini meni hajoamaan. Se oikeastaan jajosi jo eilen, sillä en saanut sitä enää päälle. Menin kännissää tekemään jotain mikä sene hajotti. Takuu ei olee voimassa, eikäs se edes korvaa humalaa. No miniulla on neljä televisiota, joten ei kait siinä kosvin kummoista. Saai ainakin otsikon, jee jee. No lauonnollisesti mielummin olisin smielummin pitänyt sen telkkarin.
Noah mitäs tänään. Eipä ennen Salkkareita tapahatunut ioikein paljon mitään. Niideen jälkeen aloin oattaa viskiä kunnolla taas ja huiddoind lapiolla pihallanai kun linnut hyökkäsisvät hyönteisten kanssa. Ärssysttäviä lapsiakin piti parkkeerata apyöriään juuri minun pihania eteen. Seisoisn viskilasini kanssa kuin vihainen pedofiili katsoen lapsia, lsähtihän ne siitä sitten.
Sähköpostsiin oli tullut viesti jossa toiavotettiin hyvää puumaa. En tajunnut ollenkaan, puuamahan on iso kissaeläin. Joku uswkko kehui miten häne sai 10 vuotta vanhemmalata naiselta, mutta maiten se liittyy puumaan? MAINÄ en vaan tajua!
Eai tässä kysllä tajuta paljon amuutakaan tällä hetkellä, aika out sinäsänsä. Voisis tulla joku juttelemaan kun mesesssäkin ollaan. Ei atässä jaksa ajatella muuta ja kaun nettikin voiv mennä pois ja jäisis tämä pois. Vittu ei saa.

Hyvää aillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.