IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vanhoja sähköpostejaLauantai 30.10.2010 01:27

En ole todellakaan pitkään aikaan kirjoittanut päiväkirjaa. Monta kertaa olen meinannut kirjoittaa, mutta sitten se on vaan jäänyt.
Joka tapauksessa heräsin tänään ensin puoli kolmelta päivällä ja en edes ollut aluksi varma onko aamu vai päivä. Olin niin kännissä vielä silloin ja piti katsoa kännykästä aikaa. Sitten jatkoin unta, vaikka siihen aikaan olisi hyvä olla jo hereillä tekemässä päivän askareitaan. Itse heräsin lopullisesti siinä seitsemän aikaan. Minusra on sinäänsä aika huolestuttavaa ja vittumaista tämä minun unirytmini. Kohta alkoikin jo Salatut Elämät ja samalla minun viskikännini.
Niiden normaaleiden ohjelmieni jälkeen olen lukenut vanhoja sähköpostejani. Minulla oli runovuosien aikoihin tapana tulostaa kaikki Suomi24 –sähköpostini. Niitä riitti ja luettavaa riittää. Nostalginen vaikutelma tullut tänään. Viskin sijaan minun pitäisi juoda nuoruudenjuomaani Salmaria. Löytyi myös iso valokuva entisestä kouluihastuksestani (minulla on muuten siitä yhteisökin) ja sehän on todella hyvännäköinen nainen. Minullahan on sen numerokin kännykässä vielä tänäkin päivänä :D ja silleen.
Taidan nyt kuitenkin jatkaa vanhojen sähköpostieni lukemista ja viskin ryyppäämistä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.