IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Unettomuutta vai ei?Maanantai 28.11.2011 01:03

Heräsin tänään kahdeksan aikoihin, joten nukuin enemmän kuin aiempana kolmena päivänä. En muista mitään eilisestä, mutten usko menneeni kuitenkaan kovin myöhään nukkumaan. En kylläkään tiedä sitä, joten en ole varma onko tänäänkin ollut unettomuutta vai ei. Joka tapauksessa kahdeksan on hyvä aika herätä. Join yhden Finrexin sekä peräti kolme kuppia teetä. Niiden jälkeen ei varmaan ole vaikeaa arvata mitä join seuraavaksi. Kyllä, oikein arvasit. Aloitin ryyppäämään viskiä. Niin ja katsoin myös elokuvan Häpy Endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon. Kyseisessä elokuvassa Uuno näyttää vielä ihmiseltä, eikä sellaiselta kävelevältä kompostilta, kuin muissa. Se taitaa olla ainoa Turhapuro –elokuva, jossa Uuno ei ole sellainen törkyturpa. Klo on nyt 10:47 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt tulee mäkikisa telkkarista ja en millään löydä sitä tilannetta, että millä tilalla kukin hyppääjä on. Vielä viime vuonna oli sellainen sivu, jossa näkee jokaisen sijoituksen hypyn jälkeen ja milloin kukin sitten putoaa pois pisteiltä. Miten minä voin seurata kilpailua, jos en tiedä kuka on milläkin sijalla? Ilmeisesti minun pitää ensi viikonloppuna Lillehammerin kisassa laittaa Exceliin aina jokaisen pisteet ylös ja sitten lajitella niitä aina pistejärjestykseen. Niin se varmaan pitää tehdä. Klo nyt 14:33 ja jatkuu myöhemmin.

Loppui mäkikisa, jonka Kofler voitti. Pysyin kyllä ajan tasalla kilpailun kuluessa, vaikkei minulla seurantaa ollut. Silti ajattelin pistää Exceliin oman seurannan ensi viikolla. Olin myös samaan aikaan galkleriassa seuraamassa kommentteja, joita olin saanut. Minusta pidetääå, mutta elämäntavoistani ei. Joskus naisia on vaikea ymmärtää. Viskiä vetyelen tässä näin ja myöhemmin jatkuu. Klo on nyt 16:31 ja silleen.

Wtf minä herräsin juuri, tai en tiedäd oliko se jerääminen, mutta huomasin kellon olema n jopa 22:07 ja mi nulla on vain sellaine kysymys mielessä, että mitä helvettiä tuossa välissä on tapahtujnut. Ainakkin viinaa ons menneyt tuossa välissä. Siis totaalinen muistiskatko on minukkllla. Telkkkari koko ajan ollut päällä ja tulee Jersey Shore, jonka tähden ihmettelinkin mitä se kello oikein ojn, on se kello palkojn nyt jo. Formulat alkavat kohta. Sen vaan sanon, että kumpa oliisin nukkunut niiden ohi. Onneksi kausi loppuu tämärn päiovän jälkeen. Klo nyt 22:18 ja galleriaa sittenen kun netti sen sallii.

Joos nyt sai n tiedon, notta Wreebberr voitti kilpailun. Pitkästät aikaa siis hyvä mies voitti. Kiitots urheileuruutu, kun kerroit. Ei tarvaitse katsoa kisaa. Oleen niin jurrissa etten muistaisi muutenkaan mitään. Joso een olisi kirjoittanut eeilen päiväkirjaa, niin en edess tietäisio kuka olidi ollut paalupaikalla. Olene käännissä ja väsynyt. Taisisn oikeastaan sammunut tuossa yhdesssä vaiiaheessa nyt kun ajattelee, sillä jherääåmisasentoni oni juurir sellaisen kuin olisi lähstenyt taju pois ja sitten herää ihn jurrissa.

Pääsi nettitn nyt ja sitten vaan päiväkirjaan laitwetetettatasbebr töömä-lkurinbr trietietu.t

Hyvcvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.