IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

VarjonyrkkeilyäMaanantai 11.02.2013 01:01

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin suunnilleen. Join yhden Poweraden ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Samalla tulin koneelle ja galleriaan sekä kuuntelemaan samalla musiikkia. Kävin myös katsomassa millainen tilanne on OkCupidissa tällä hetkellä. Uusi videomatch tullut sinne. Onko sillä nyt väliä millaisia elokuvia katsoo? Kyllä taitaa olla aika huono parisuhde jos se perustuu pelkkään elokuvamakuun. Itse voisin katsoa vaikka miten huonoa elokuvaa tai sarjaa jos minun naiseni sitä haluaisi. Ei minulla tällä hetkellä kyllä ole, mutta on ollut. Paras tapa, ainakin minun mielestäni, on ajatella jotain muuta ja sokeasti siten vaan tuijottaa kuvaruutua. Minulta itseltäni on usein mennyt kaikki ohi ajatuksissani. Juon vaan viinaa ja mietin omiani. Oliko minulla paljon kavereita ennen syntymääni kun elin isäni palleissa? Oliko O.J. sittenkin syytön? Kuinka monta ihmistä tulee minun hautajaisiini? Mikä on tarkka kuolinpäiväni? Jos voisin lukea tuntemieni ihmisten ajatuksia niin kuinka monesta paljastuisi aivan uusi puoli? Kuinka moni on ihastunut minuun kertomatta siitä minulle elämäni aikana? Joudunkohan koskaan vankilaan? Juuri tuon kaltaisia ajatuksia on mielessäni. Joka tapauksessa olin OkCupidin lisäksi myös Netlogissa. Siellä hieman pelasin pari peliä. Pelasin erästä taksipeliä ja finanssipeliä. Se finanssipeli ei ollut yhtään sellainen kuin ajattelin. Harjoittelin tänään taas varjonyrkkeilyä. Olen harrastanut sitä ennenkin, mutta vasta tällä viikolla olen alkanut harrastamaan sitä aktiivisesti. Vahvistaa minun lihaskuntoa, iskuvoimaa ja saan jotain johon purkaa vihaani ilman toisen ihmisen vahingoittamista. Teen sitä aina parin minuutin sarjoja 4-6 kertaa päivässä. Nostaa myös itseluottamustani kun tulee olo, että voi hakata jokaisen jonka kanssa tulen tulevaisuudessa tappelemaan. Olen toki tapellut ainoastaan kadulla ja baarissa, joten älä ilmoita minua mihinkään turnajaisiin tappelemaan. Saisin nimittäin siellä kunnolla turpaan.
Ei tässä sitten muuta. Nyt on aika 15:10 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kun kello on 18:19 ja olen tuossa välissä juonut viskiä ja harjoitellut varjonyrkkeilyä. Olen myös tsekkaillut OkCupidista Sacchieta Filippiineiltä. Meillää ei ole näytä olevanan paljon mitään yhteistä, mutta hänen ulkonäköään kun katsoon niin ou jeah. Kun kysymykseen miten usein hän masturboi tuli pari kertaa vuodessa, niin minun oli aivan pakko sanoa ” You masturbate only few times a year. Yeah right...hard to belive”. Viimeiseen sanaan tuli kirjoitusvirhe, mutta eiköhän viesti mennyt perille.
Myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja olen tutossa välissä juonut jatkuvasti viskiä ja kuunnellunt musiikkia. Katsoins myös jakson Dragons den canadaa ja hartjoitellut varjonyrekkeilyä lisää. Söisn mijnä myös kaksi leipää. En minä muuta keksi, vaikakk on taas ertkekertrweaan sellainen olo notta jäi jokin oleellinen asia sabinmatta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.