IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään joskus kahdentoista aikoihin suunnilleen. Tulin sitten galleriaan katselemaan mitä olin kännipäissäni eilen kirjoitellut. Muistan sen, että minulla oli aikamoiset himot viime yönä. Niin tosiaan viime yönä olin keskustelussa kännipäissäni sanonut eräälle naiselle sitä, että ” sanotaan nyt näin notta jos oltaisiin alusta asti puhuttu siitä mitä sä voisit sängyssä tehdä mulle, niin olisin ajat sitten saanut orgasmin sun puheistasi jos oisin kosketellut itteeni samalla”. Sen lisäksi mainitsin pariinkin otteeseen minulla olevan kyrpä kovana. En siis viime yönä vaikuttanut miltään herrasmieheltä. No en ainakaan sanonut noita kellekään herkälle tytölle. Sellaista keskustelua viime yönä kävin. Minä yhden energiajuoman jälkeen aloitin sitten viskin juomisen ja oleillut myös OkCupidissa. Ei tässä nyt muuta.
Klo on 16:50 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyetten ja tauossa välissä katselien dDegrassia tuntitolkulla ja join urakalla viskisä ja kuuntelien meusiikkia ja sellaista eri hommaa. Jotaian minä myös jutterlin joidenekin tyyppien kanssa tai ajotaiasn vai olisiko se eollut vain päässäni? Katssoin sminä Salkkaritkin ja join viskisä
ja ajattelein Nettaa, tuota salaistaas päiväunieni kohdetta. Älsäs vasikoi minusta haänelle kun olen aina asja ikuisesti kaappi-ihastunut hänelle. Kaaapissa elän ja en suostu tulemaaaan hänelle ulos kaapista. Pitätisis varmaan tsekata kaikki naiset tjoita ole kaveriryhrmästäni joskuss sillä silmäll’ katsellut. Jessicastakin näin seksiunta tänään, muttaa hän ei kaveriryhmässäsnsi ole. Minullahana aon kavereita muuallakaian kuin julkisissa kaveriryhrmissä. Sekä muuallaa kuin täällä galleriassa. Haluaan tutustua maahdollisismmana moneen ihmiseeen ihana ayampäri maailmaan, kyllsäs minä sitä englantia iahans s dsuvutasti puhun. Ei kaiat t’ssä muuta, vaikka ajäslleen tuli mierleen sellainen juttu notta jotain sanomatta jäi.

Hyvää dillanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.