IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SivistyssanatestiSunnuntai 17.07.2016 23:18

Heräsin tänään väsyneenä melkein minuutilleen klo 14 ja aloin juomaan Tasista ja menin nettiin galleriaan. En kuitenkaqan pystynyt katsomaan kaikkea mitä olin viime yönä jutellut, sillä Brahimin kanssa juttelin tuossa yksityiskeskustelussa ja nyt se ei toiminut. Se mitä muistan oli, että minä valittelin omasta naishuolistani ja syytin vanhaa ikääni, koska 21-vuotias piti liian vanhana. Sanoi muistaakseni jotain, että parempi omaa ikäluokkaa eikä mitään teinityttöjä. Puhuin minä Laurankin kanssa, mutten muista yhtään mitään siitä. Galleriassa sitten juttelin ja klikkailin satunnaista. Katsoin myös televisiosta Shark Tankkia ja Eläinkunnan hurjimmat sekä sen jälkeen tulevan elokuvan Tripla-Alice. Elokuvan jälkeen loput Kingistä syöden samalla tonnikalapastaa. No se Kingi tulee vielä nyt kun klo on 18:38 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä minä katsoin Red Dead Redemptionia sen verran kuin pystyin, sillä vieläkään koko peliä ei ole nähtävillä. Katsoin YouTubesta myös sellaisia erilaisia Top10 –juttuja. Muun muassa 10 oudointa työpaikkaa, josta maksetaan hyvin. Seksilelujen testaaja esimerkiksi, siitä saa 39 000 dollaria vuodessa. Toisin sanoen minulle siis maksettaisiin 39 tonnia, jos vaikka harrastaisin seksiä kuminuken kanssa. Luokitellaankohan kuminuken kanssa rakastelu masturboinniksi vai onko se jotain muuta? Se on kuitenkin vain esine. Siitä tulikin mieleen se kysymys jota vuosia ihmetellyt. Miksi se on ok, että nainen käyttää vibraattoria, mutta jos mies käyttää nukkea, niin häntä pidetään säälittävänä? No minulla ei ole mitään puhallettavia nukkeja ainakaan täällä.
Klo 20:42 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja laitan tämän nyt tänne. Poissa ollessani lähinnä join Tasista ja katsoin Ghostbusters 2 samalla tehden sivistyssanatestiä. Suomi on niin vaikea kieli, vaikka omistankin sivistyssanakirjan. Helposta tuli 9/10, helpohkosta tuli 4/10, keskivaikeasta tuli 6/10, vaikeahkosta tuli 3/10 ja vaikeasta tuli 2/10. Minun oli pakko tehdä jotain, että saisin edes jonkin sortin otsikon tähän merkintään. Ei oikein viitsi laittaa vaan vuoden päivämäärää.
Ei tässä muuta kai.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.