IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Frankin seikkailutKeskiviikko 20.07.2016 23:08

Heräsin tänään siinä hieman ennen klo 14 ja aloitin juomaan Tasista ja katsomaan netistä WatchMojon videoita ja sen jälkeen pari jaksoa Degrassia. Minä myös tuota Frank adventure 4:n katselen. Minä olen kaikki neljä pelannut, silloin nuorempana. Nostalginen peli. Frank on kyllä aika törkeä äijä. Nainen antaa alastonkuvan itsestään ja pyytää ettei sitä kellekään muulle näytetä, mutta kuva on pian julkisessa levityksessä. Frank on itse asiassa täydellinen esimerkki nuoresta miehestä. Jotkut nuoret miehet, miksei naisetkin, näyttävät alastonkuvia entisistä kumppaneistaan muille julkisesti kostoksi vaikka jättämisestä. Minullakin oli alastonkuvia entisestä tyttöystävästäni, joita aikoinaan otin, mutta minulla oli sentään sen verran inhimillisyyttä, että revin ne kun ero tuli.
Nyt on klo 17:29 ja Pulmuset on alkamassa. Jatkuu myöhemmin.

Klo on nyt 20:30 ja tuossa välissä katsoin Tasiksen juomisen yhteydessä Pulmuset, Seinfeldin, toiset Pulmuset sekä Frank´s adventure 1, 2 ja 3. Söin myös munakasta, jonka tein. Munakas on ainoa ruoka jonka osaa tehdä, joka myös maistuu hyvältä. En sitten tiedä voiko munakasta sanoa ruoaksi, mutta kuitenkin. Katsoin sitten Degrassia myös ja sitten muuten se otsikko tähän Frankin seikkailut. Minä katsoin ne neljä vain sen takia, että saisin jonkun otsikon tähän. Jokainen merkintä tarvitsee otsikon, enkä viitsi laittaa vain tätä päivämäärää nimeksi.
Jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja välissä olen ryyppäämisen ohella katsonut paljon Degrassia ja olen myös kuunnellut musiikkia, ja kuuntelen yhä musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.