IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SiviilisäätypolitiikkaaSunnuntai 04.12.2016 22:12

Tänään heräsin suunnilleen yhdentoista aikoihin, parannusta eiliseen, mutta olin silti todella väsynyt. En muista kauan nukuin, mutta silti väsymys saattaa ehkä johtua myös siitä, että vielä tälläkin viikolla olen herännyt vasta joskus kahdelta ja kolmelta päivällä. Aikoinaan minä nukuin jopa seitsemään saakka illalla. Se on friikkiä nukkua iltaseitsemään, mutta unilääkkeiden voimilla elettiin. Minähän aikoinaan vuosia sitten heräsin jo kymmeneltä aamulla joka päivä, vaikka olin työtön. Nyt kun jälkeenpäin miettii, niin ehkä johtui siitä kun olin juuri työttömäksi jäänyt ja olin tottunut heräämään aamuisin. Noita asioita minun pitäisi kysyä ihmiseltä, joka oikeasti tietää jotain nukkumisesta.
Minä joka tapauksessa Tasista sitten juomaan, musiikkia kuuntelemaan ja pelaamaan farmipeliä. Sen pelin nimi on Goodgame Big Farm, mutta minä kutsun sitä farmipeliksi sen pitkän nimen takia. Noin siinä kahden aikoihin minä sitten tulin tänne galleriaan ja Iltsu_:n blogia lukiessani huomasin hänen maininneen, että jouluun ei ole enää pitkä aika. Minulle tulikin mieleen, että siihen ei ole pitkä aika ja minun pitäisi jo miettiä mitä ostaisin äidilleni joululahjaksi. Se olisi noloa mennä sinne ilman joululahjaa. Hieman alle kolme viikkoa on jouluun.
Joka tapauksessa tämän kertainen puheenaiheeni galleriasta on tuo siviilisääty. Onhan tuolla asioita, jotka eivät ole siviilisäätyjä. Muun muassa On pientä säätöä, Ihastunut ja Etsin seuraa eivät ole siviilisäätyjä. Minulla lukee ihastunut, mutta tavallaan sen voisi vaihtaa sinkuksi vaikka ihastus jos toinenkin minulla on. Kolme, neljä, viisi ja siitä eteenpäin. Siviilisääty on myös Suhe –natsassa ja minä olen aika varma, että sitä on väärinkäytetty natsan saamiseksi. Miten todennäköistä on, että joku 14 tai 15 olisi naimisissa? Tuli siitä mieleen kun Intiassa se 30-vuotias mies meni naimisiin 9-vuotiaan kanssa. Saman ikäinen kuin minä, mutta erona on se, että en minä halua nussia 9-vuotiasta sentään. Jotain rajaa sentään, dude. Joka tapauksessa on se tavallaan hyvä asia, että näkyy siviilisääty jos haluaa, eipähän jää epäselväksi kuka on sinkku ja kuka varattuna.
Nyt on klo 15:13 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin paljon Degrassia ja hieman The Man Show:ta sekä äsken tulleen Roban. Musiikkia olen myös kuunnellut ja pelannut farmipeliä. Hampurilaisen olen myös syönyt ja mietin huomista. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.