IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

VIP-politiikkaaKeskiviikko 14.12.2016 23:03

Minä heräsin tänään siinä yhden aikoihin ja lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasiksia repullisen ja tulin takaisin kotiin siinä kahden aikoihin. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun kuuntelin musiikkia YouTubesta ja menin galleriaan sekä pelasin farmipeliä.

Kun nyt näistä galleriaominaisuuksista puhutaan, niin puhutaan nyt VIP-ajasta. Minun aikoinani piti maksaa siitä, että voisi lähettää yksityisiä viestejä. Minun aikoinani ei nähty edes sivuilla käyneet ihmiset, nykyään maksaa vain laajennettu vieraslista. Minun aikoinani pystyi laittamaan vain 30 kuvaa ja vipit 50, myöhemmin 60, kuvaa. Nykyään se on jo muistaakseni 10 000 kuvaa jokaiselle. Minä olen joskus nähnyt täällä olevan jo jotain yli 2000 kuvaa. Se taisi olla lokakuussa 2010 kun se VIP lähti sitten kokonaan pois. Olen silti katkera siitä, etten koskaan saanut HC VIP –natsaa, sillä olen ollut ennen sitä ollut melkein koko urani VIP-käyttäjä. Olin silloinkin, mutta aikaa olisi pitänyt ollut riittävästi. Minä kun aina tilasin silloin kun edellinen loppui. Jos minä olisin tiennyt, että siellä pitäisi olla riittävästi jäljellä, niin olisin laittanut vaikka satasen edestä lisää. Ei voi enää mitään. Laitoin tämän erilliseen kappaleeseen, jotta se olisi helpompi lukea.

Joka tapauksessa minä katsoin Pulmuset ja nyt on 17:34 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi minä kävin arvostelemassa ihmisiä PhotoFeelerissa kaikissa kolmessa luokassa. Siellä on bisnes-, sosiaalinen- ja deittailuluokat. Monta kertaa hottie-alert deittiluokassa, eli todellakin voisin. Minä telkkarista katsoin myös Housen ja Pasila 2.5 sekä Shark Tankin. Tietokoneelta katsoin Degrassia ja minä myös söin oopperavoileipiä.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.