IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

JäähypolitiikkaaKeskiviikko 28.12.2016 21:39

Nukuin tänään pitkästä aikaa pitkään, siihen puoli neljään päivällä suunnilleen. Lähdin sitten Kontulan Alkoon ostamaan repullisen Tasista ja kun minulla oli niin kuiva kurkku, niin otin apteekista hanavettä. Minä en tiedä onko se tarkoitettu vain lääkkeiden ottoon, mutta kuivuva suu ongelma. Maa oli jäinen ja onneksi minulla oli uudet kengät, joissa on hyvä pito. Minulla on ainoastaan kahdet kengät, toiset talvelle ja toiset muihin vuodenaikoihin, ja yksi varapari jos jommat kummat hajoaa. Minä en tajua miksi joillakin, varsinkin naisilla, on suunnilleen jotain 30 paria.
Kotiin tultuani join Tasista sekä katsoin Seinfeldia, Uuno Turhapuro – This is my Life elokuvasta tehty sarjaversio ja The Man Showta. Minä olin myös täällä galleriassa. Söin myös oopperavoileipiä.

Jäähytoiminto galleriassa on sellainen, joka pitäisi poistaa. Eikö pelkkä musta lista riittäisi, miksi turhaan mennä itkemään gallerian ylläpidolle? Minäkin sain viikon jäähyn tappouhkauksen takia aikoinaan. Massapostituksestakin tulee parin tunnin jäähyt, tai semmoinen ettei kommentoida pysty, mutta pystyi kai kuvia katselemaan ja kommentteja. En minä tuosta tiedä, koska en ole koskaan massapostittanut. En minä keksi muuta sanottavaa jäähystä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.