IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KauppapolitiikkaaPerjantai 30.12.2016 23:27

Tänään heräsin puoli neljän aikoihin päivällä, ehkä hieman väsyneenä kuitenkin. Minä aloin sitten Tasista juomaan ja katsomaan Degrassia siihen saakka kun mäkihyppykilpailu alkoi Oberstdorfista, jonka voitti Stefan Kraft. Minulle lainattiin tabletti, jolla näen mäkikilpailut suorana ja myös ne kilpailut jotka tulevat vain maksukanavilta. Minä en tiedä miten kauan minulla on tämä lainassa, mutta ainakin vähän aikaa lainassa.

Kävin tuossa galleriassa ja katselemassa kauppatoimintoa. Tosiaan voi siis ostella sälää sikahinnalla (70 senttiä yksi sälä), härveleitä, kuvan etusivulle, yhteisön etusivulle, kyselyn etusivulle, laajennetun vieraslistan ja nappikauppaa. Olen ollut galleriassa yli 12 vuotta ja minulla ei ole aavistustakaan mikä on nappikauppa. Voi ostaa poletteja myös, joita mitä minä ostelin ties miten paljon kun sitä allergiakyselyäni ostin etusivulle saadakseni Arvuuttaja –natsan, johon tarvittiin 10 000 vastaajaa. Minä olen itse asiassa ostanut jokaisen kyselyni etusivulle. Minulla on jäljellä 190 polettia. Galleriaseteleitä myytiin aikoinaan muistaakseni R-kioskeilla, muttei enää nykyään missään. Minä ostan laajennettua vieraslistaa kestotilauksena ja olen ostanut ties miten monta kertaa itseni etusivulle vuosien aikana. Allergiakyselyni tullessa kymppitonniin, niin se taisi olla edellinen kerta. Kerran ostin yhteisön etusivulle ja pakko kyllä myöntää, että joskus härvelin tultua, niin semmoisenkin.

Minä katsoin ohjelman Pitäisikö olla huolissaan?, ne olivat uusintoja. Mietin omaa elämääni ja minä, sekä moni muukin, olemme varmasti sitä mieltä, että minun elämästäni pitäisi olla huolissaan. Minun elämäntyylini nyt on mitä on. Alkoholisti jolla on ajoittain taipumuksia väkivaltaisiin tekoihin ja poliisikin on tutuksi tullut. Pitäisikö myös olla huolissaan siitä, että minä olen 30-vuotias, mutta ilman minkään sortin meikkiä naamaan, niin ikä pikemminkin 35 tai 40. Ne olivat kuta kuinkin arviot joita kysyin ihmisiltä, jotka eivät tunteneet minua. Pitäisikö minun olla huolissaan siitä, että täällä minun profiilissani kaksi miestä riitelevät toistensa kanssa ilman, että minä liityn mitenkään koko kiistaan? Minä joka tapauksessa aloitin nyt Justin Bieberista olevasta Roastin. Mikäli joku ei tiedä mikä on Roast, niin se on sellainen josta on erilaiset ihmiset, yleensä koomikot, haukkuvat illan vierasta samaan aikaan niin vitsikkäästi kuin rakastettavasti, yleensä aika pitkälle menee vitsit. Mikäli minä olisin roastissa, niin todennäköisesti minusta puhuttaisiin alkoholismistani, huonoista hampaistani ja siitä miten paljon minä pidän huomattavasti minua nuoremmista naisista. Varmasti keksittäisiin enemmänkin, mutta nuo nyt kohokohdat.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.