IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pitkäperjantai 2017Perjantai 14.04.2017 22:33

Minä heräsin tänään siinä hieman ennen 12 ja olin nähnyt unen, jossa minä jostain kumman syystä matkustin Kuopioon tapaamaan entistä tyttöystävääni. Tunnistin hänet heti, mutta hän taas katsoi vuosien viemää rappioitunutta olemustani ja ei aluksi tunnistanut. Olin siellä tunnin ja toiset viisi tuntia takaisin junalla Helsinkiin. Oli siinäkin uni. Jos minä tekisin noin pitkän junareissun oikeassa elämässä, niin kyllä minä ajattelisin jäädä kuule ihan koko yöksi sinne paikkaan minne nyt sitten menisinkään. Junamatkat ovat tylsiä, koska siellä ei voi tehdä mitään. Ei saa juoda alkoholia tai muuten heitetään ulos junasta. En sitten tiedä tarjoillaanko ravintolavaunussa alkoholia. En oikein usko. En ole ollut junassa pitkällä matkalla varmaan vuoden 2005 jälkeen. Pitkällä matkalla tarkoitan täältä Kouvolaan. Tampereella voisin mielelläni käydä Nettaa tapaamassa, mutta valitettavasti se ei onnistu. On se niin kamalaa minun kannaltani kun ei ole Nettaa, ei Emiliaa, eikä Mariannaa. Olen joutunut lähinnä elämässäni tyytymään sellaisiin, miten nyt kiltisti sanoisi, B-luokan naisiin. Pakko kyllä myöntää, että on se vika minussakin ja en tarkoita pelkästään ulkonäköä tällä kertaa, vaan sitä miten käyttäydyin ja käyttäydyn. Varsinkin Jaloviinakännissä tein joka ikinen kerta itsestäni totaalisen pellen ja helvetin noloa oli mennä kouluun sitten kohtaamaan naiset. Minä jaksaisin kirjoittaa tästä vaikka miten paljon, mutta kaikki ovat jo varmaan kyllästyneet.
Minä joka tapauksessa siis herättyäni aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen. Tulin myös galleriaan ja jeNNix_ oli ottanut minusta eron. Minä olin saanut pari päivää sitten uuden julkisen kaverin yllättäen, nyt tuon lähdön jälkeen minulla on siis jälleen 333 julkista kaveria.
Nyt on klo 14:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Goldbergit samalla kun söin hodarin. Minä myös söin friteerattuja kananpaloja riisin kanssa myöhemmin. Olen kuunnellut mahdollisimman paljon surullista ns. ”itsemurhamusiikkia” ja vaihdoin gallerian oletuskuvanikin siihen masentavimpaan. Se on vaan sattumaa, se ei liity mitenkään itse pitkäperjantaihin. Minä en välitä siitä, että hänet ristiinnaulittiin. Aika raaka tapa teloittaa toinen, mielestäni hirttäminen olisi riittänyt, tai mielisairaala. En oikein tiedä sitä, koska en ole perehtynyt hirveästi Jeesukseen ja hänen opetuslapsiinsa. Tai Jesse ja likainen tusina, kuten minä heitä kutsun.
Ei tässä kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.