IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

1400. merkintä päiväkirjaanPerjantai 02.03.2018 21:10

Heräsin tänään ennen yhdeksää ja en enää saanut unta. Näin unta, että kuuluin rikollisliigaa yhdessä monen julkisuuden, jostain syystä vain suomalaisten sellaisten, kanssa. Oli muun muassa Aku Hirviniemi, Ilkka Koivula, Kari Väänänen, Pamela Tola ja muita joiden nimiä en muista. Hirviniemi näytteli totaalista narkkaria unessani.
Joka tapauksessa herättyäni aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Family Guy:ta ja Team Ahman. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. undefined oli ottanut minusta eron julkisista kavereistani. Mikä röyhkeys ja vaadin saada selityksen siihen. En löytänyt enää nimimerkillä koko galleriasta. No nyt on minulla joka tapauksessa 325 julkista kaveria. Nyt on klo 13:37 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin kanaa ja riisiä sekä katsoin Salatut Elämät ja joitakin muita sarjoja joita nyt en muista. Laitoin myös Photofeeleriin tämän kuvan romantikko86 sosiaalisessa kategoriassa. Kuvani vuodelta 2006, eli melkein 12 vuotta sitten. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkosa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.