IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Amore Mion kisat 1-5Lauantai 13.10.2007 01:11

Tämän kertainen päiväkirjamekintä eroaa muista sen verran aljon koska muuten yksikään ei ottaisi siitä mitään selvää. Näin se on parempi. Eli kun Amore Mion arvokisat alkoivata, niin kirjoitan siitä nyt jkjokaisen päuivän kerrallaan ja näin siitä saa paremmin selkoa, eli nyt siis..

1. PÄIVÄ

Heräsin ajoissa, koska oli menoa työvoimatoimistoon jonka jälkeen menin Hemmingwayhin Photoplaylle. Suureksi yllätykseskseni Amore Mion arvokisat olivat alkaneet. ärkisijan ottami9nen oli lastenleikkiä, mutta kokeneena arvokisapelaajana tiedän huippujen tulevan viimeisinä päivinä. Kun lähdin pois, niin kirjastoon, mutta kun en päässyt koneelle niin Wenlaan juomaan Fiilis –juomaa ja kuuden euron siideriä. Tietenkin Photoplayta ja nyt myös Wenlassa Amore io läpi. Vaikka en parhaimpiani keskiarvoisesti saavuttanutkaan niin sodanjulistukseksi pääsin pari kertaa pelin läpi. Ostin Anttilasta myös Pikku-Britanian toisen kauden ja kotona rommitoteja juoden ja sit’ä sekä muita ohjelmia katsoen.

2. PÄIVÄ

Heräsin pirteänä pitkään aikaan ja Dry Anis viinan juomisen jälkeen Alkoon ostamaan Minttubviinaa (pieniä pulloja vaan kun taskuun mahtuu) ja R-kioskille katsomaan olisiko arvoista jotka olivat ties kuinka kauan olleet taskuissani tulleet voittoa. Onneksi en kroskikseen niityä heittänyt, sillä sain 15 euroa niistä. Sitten Wenlaan arvokisoille. Olin Amore Mion kisoissa pudonnut toiseksi kun joku täysin tuntematon U Nikula oli minut ohittanut. Ohitin hänet nopeasti, mutta sitten tapahtui täysi yllätys. Kyseinen mies tuli ja pistui itsensä ylivoimaiseen johtoon. En kyennythäntä voittamaan. Lienee selvää, että olen kohdannut uuden arkkiviholliseni (sori vaan Make). Kaljojen, siidereiden ja vessassa otettujen Minttuviinojen ohella olit oli pelit vakavasti otettuja, toisin kuin minä. Eräät tyypit olivatkin sitä mieltä, että minulööa ejhkä viiraa päässä. No lähdin sieltä grillille syömään todella hyvää porilaista. Jotenkin myyjä tiesi minun olleen baarissa kun kysyi mistä baarista tulen. Omituista. Syötyäni tulin kotiin ja juomaan lisää viinaa ja kuuntelemaan Jope Ruonansuun musiikkia.

3. PÄIVÄ

Heräsin, en nyt niin pirteänä, yhdentoista aikaan. Olin taas nähnyt mielenkiintoista unta. Lähdin unessa vahingossa Japaniin tytön kanssa johon olin järjettömästi rakastunut. En muista enää nimeä, mutta hän näytti suhteellisen paljon entiseltä luokkalaiseltani. Jojka tapauksessa takaisin Suomeen seuraavana päivänä, vaikka minä olisin halunnut Turkkiin yhteisen hotellihyuoneen ja romanttisen lomailun toivossa. Myös Ikis vieraili unessa Japanissa viinakaupanmyyjänä. Omituinen uni. Lähdin Kontulaan syömään grillille ja Webnlaan taistelemaan suurta U Nikulaa vastaan. Otin miestä hieman kiinni. Wenlasta lähdin tietysti Alkoon viinaostoksille ja kotia juomaan ja katsoin Pikku-Britanian ensimmäisen kauden DVD:ltä. Tuttu ohjelmaputki toki myös ja sitten nukkumaan.

4. PÄIVÄ

Heräsin noin puoli yhdentoista aikoihin ja lähdin siinä kahdeksi kirjastoon koneelle, sen jälkeen Wenlaan Photoplaylle. Dramaattiset tilanteet olivat laittaneet minut sijalle 10. Olin aluksi, että mitä helvettiä? Kuitenklin luonnollinen selitys löytyi. Minut oli laitettu Amore Mion MM-kisoihin ihan tuosta vaan kun olin tarpeeksi hyvät keskiarvotulokset saanut. Sinäänsä aika pettymys kun voittaminen on lähestulkoon mahdotonta, mutta sijäänsäs pitäisi varmaan olla ylpeä kun saa olla osallisena maailmanmestaruustaistoon. Olen ottanut nyt uuden tavoitteen, olla paras suomalainen. U Nikula on parin sijan päässä minusta. Lähdin sieltä myöhemmin Alkoon ostramaan viinaa ja kotiin niitä juomaan kaytsomalla samalla televisiota torstaiputkeni seitsemästä yhteentoista. Nukkumaan siinä puolenyön aikoihjin.

5. PÄIVÄ

Heräsin puoli yhdentoista aikoihin. Söin aamiaista, katsoin Prätkähiiret (äärimmäisen miehekäs ohjelma jeee J) hja kuuntelin Iskelmäkanavaa, jionka jälkeen kirjastoon koneelle kahdeksi tunniksi putkeen kun ei ollut jonoa. Sitten lähdin Itäkeskukseen Bohemiaan kaljallre jqq Photoplaylle. Olin pudonnut MM-kisoissa sijalle 15 (vittumainen tilanne), mutta onnistuin poimimaan yhden sijan. Olensiis nyt sijalla 14, mutta ainakin aikomus olisi mennä sunnuntaina (päivänä seitsemän siis). Lähdin kotriin syömään pizzaa ja sen jälkeen join rommitotia ja Kossuminttua katsoen televisiota.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.