IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai 14.10.2017Lauantai 14.10.2017 22:14

Heräsin todella väsyneenä hieman ennen kymmentä ja nousin ylös sitten väsyneenä. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä sekä katsoin talletuksista Pulmuset, Rillit huurussa ja eiliset Batmanit. Batman rikollinen oli Kissanainen. Julie Newmar on paras Kissanainen ja on niin hot muutenkin. Tai oli silloin 60-luvulla. Katsoin myös elokuvan Superäiti sekä YouTubesta Uuno Turhapuro tv-sarjaa vuodelta 1996. Ei Turhapuron vakionäyttelijöissäkään enää paljon ole hengissä. Loirin lisäksi vain Elli Castren, joka näytteli Tuuran sihteeriä. Hannele Lauri näytteli myös monessa Uunossa, mutten tiedä voiko häntä sanoa vakioksi. Kuuntelin myös musiikkia ja katsoin Wikipediasta kaikkien aikojen vanhimmaksi eläneitä ihmisiä. Jeanne Calment oli 122 vuotta ja 164 päivää varmuudella, mutta on huhuja paljon vanhemmista. Siellä oli joku 1105-vuotiaskin. Jos valehtelet ikääsi niin ole edes realisti. Siellä oli muutenkin jotain 800 vuotta, 600 vuotta ja myös realistinen 146 vuotta. Minä kuitenkin pysyttelen Calmentissa tässä ikätilastossa. Lääketiede ja muut toki paranevat koko ajan, mutta silti hei come on. Itse asiassa jos me eläisimme vielä kivikaudella, niin minä 31-vuotiaana voisin ehkä olla vaikkapa se kylän vanhin. Minä myös söin kolme nakkia perunasalaatin kanssa ja nyt olen galleriassa kellon ollessa 18:12 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä join Tasista ja olin täällä galleriassa ja kuuntelin samalla musiikkia. Katsoin myös Haluatko miljonääriksi? ja tiesin ainoastaan kaksi kysymystä tällä kertaa. Toyota Corollan ja Roope Ankan ensilantin.
En ole muistaakseni tehnyt mitään muuta sen kummempaa. Menen nyt syömään hampurilaista ja katson vaikka Modernia perhettä sitä syödessä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.