IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tunnustusten luolaPerjantai 11.11.2016 20:17

Heräsin tänään jo kahdentoista aikoihin väsyneenä. Se on todella vittumaista kun väsyttää, muttei saa unta. No ainakaan minun ei tarvitse lähteä minnekään tänään. Join yhden teen ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun kävin PhotoFeelerissa arvostelemassa muiden ihmisten kuvia ja minä voisin jossain vaiheessa laittaa taas uuden kuvan muiden arvosteltavaksi. Minä voisin myös laittaa uuden kuvan galleriaankin, koska siitä edellisestä on jo aikaa. Minä galleriaan tulin hetkeksi samalla kun kuuntelin musiikkia. Yritin saada kahden aikoihin uudelleen unta, mutta eihän siitä mitään tullut. Minä ajattelin koko ajan soiko puhelin kohta ja nousin takaisin ylös syömään kanamunavoileivän ja sen jälkeen takaisin koneelle ja Tasista juomaan, samalla musiikkia kuunnellen mahdollisimman kovaa. Vaihdoin gallerian oletuskuvakseni mahdollisimman masentavaksi. Silloin kun olen väsynyt, olen yleensä masentuneempi. Minä ajattelin käydä pitkästä aikaa Tunnustusten luolassa lukemassa mitä tunnustettavaa ihmisillä on. Yksi mies tunnusti menettäneensä poikuutensa tädilleen 16-vuotiaana ja seksisuhteen jatkuneen siitä lähtien 17 vuotta, vaikka molemmat elävät parisuhteessa. Se on insestiä, mutta minä muistan aikoinaan kun Suomi24 –keskustelupalstalla joku teini myönsi runkkaavansa oman äitinsä käytettyihin alushousuihin tai vaihtoehtoisesti haistelevansa niitä samalla runkaten. Se on vielä pervompaa kuin tädin nussiminen mielestäni. Minä en pystynyt lukemaan kommentteja kirjautumatta sisään, mutten tiennyt miten rekisteröityä tunnustusten luolaan, joten laitoin oman tunnustuksen. Mietin pitkään mitä tunnustaisin. Sanoin, että olen salannut alkoholismini joiltakin ihmisiltä tai jotain muuta vastaavaa, en tarkalleen muista. Olen minä isältäni salannut, helppoa kun en ole nähnyt vuoden 2009 kesän jälkeen ja sitä ennen vain jotain kerran vuodessa, salannut myös Työkkäriltä ja kaikilta työnantajiltani vuosien varrella. Työkaverini kyllä hieman aavistelivat vanhan viinan hajusta ja käsien tärinästä sekä siitä, että olen ohimennen kuullut kun minusta on puhuttu selkäni takana. Niin kyllä varmaan vähän kattoi kun samana päivänä ravaa kymmenettä kertaa vettä juomaan. Vaikka mitä väliä sillä on mitä vapaa-ajalla tekee niin kauan kuin pystyy työt hoitamaan.
No joka tapauksessa klo nyt 15:08 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen galleriassa ollut musiikkia samalla kuunnellen ja kuvia katsellen. Minä tuossa kun katsoin mirpsu:n kuvaa ja hänen kuvakkeen kuvia, niin mietin sitä vaan, että miten tuollainen söpö nainen voi olla tuollainen badass. Juuri sopiva minulle siis, koska minä pidän kovista tytöistä. Ulkonäkö ei aina kerro kaikkea ja kaunis nainenhan hän on, mutta en minä mitenkään ihastunut ole häneen..kai? Syy siihen minkä takia naisen on hyvä olla badass on varmaan se, että minä olen badass ja meillä on yhteistä enemmän siksi. En minä tahallani paha ole, mutta no minkäs sille mahtaa. On olemassa sanonta, että naiset rakastuvat renttuihin, mutta minä itse taidan olla aivan liian suuri renttu. Minulla on silti monta hyvää syytä miksi minä olisin hyvä poikaystävä. Ensinnäkin minä lyön kovaa ja nopeasti vastustajan, eli mahdollisen ahdistelijan, nenän hajalle nyrkille. Toiseksi minä minä potkaisen kylkiluut hajalle, kolmanneksi kampatessani minä potkin vastustajaa jatkuvasti tämän ollessa maassa ja neljänneksi ei koskaan tarvitse olla täällä ilman alkoholia. Minähän olen loistava poikaystävä.
Nyt on klo 18:07 ja myöhemmin jatkuu.


Minä tuossa välissä Tasiksen juonnin lisäksi katselin sen mirpsun kuvia rakastuneella ilmeellä kuvakkeessa, jossa hän oli toki eri niimimerkillä, mutta vain ainoastaan katsoin. Minä olen tosiaan ihastunut häneen, mutta se on vaan ihan pieni ihastus vain. Älä silti kerro siitä hänelle, koska se olisi minun kannaltani hieman noloa. Ihastuksia nyt tulee ja menee ja minä ihastun usein ja helposti.
Minä söin myös tonnikaslapastaa ja laitan tämän nyt hieman aiemmin kuin yleensä, koska minulla on sellainen tunne notta unohtuisi tai välissä sammuisin tai muuta vastaavaa.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.